04 / 05 / 2024

İzmir kanalizasyon çalışmaları

İzmir kanalizasyon çalışmaları

İzmir Belediyesine bağlı Lale Mahallesi'nde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerin içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı döşemelerine başladıkları belirtilen açıklamada, imar planının hızlandığını açıkladı...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'deki çalışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Soyer, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi altyapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürlüğü'nün Gördes Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor.

İzmir Urla'da rekreasyon çalışmaları başladı!

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak.

Manisa Salihli'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Başlıoğlu Mahallesinde döşediği kanalizasyon hattı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kadir Albayrak Şarköy'deki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TESKİ) sürdürdüğü çalışmaların son durumu hakkında bilgi sahibi olmak için 10 ilçedeki tesislere ziyaret gerçekleştirdi.

ESKİ Mahmudiye'de çalışmalarına tam gaz devam ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından Mahmudiye ilçesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatları projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray'da drenaj hattı çalışmalarına başladı!

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde Yağmur Suyu Drenaj Hattı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin alt yapısı tamamlandıktan sonra yolun sıcak asfalt ile kaplanacağını belirtti.

Marsu Mardin'de altyapısı çalışmalarına devam ediyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Fatih Üçok altyapı çalışmalarını inceledi!

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hürriyet Mahallesi Altınbaşak Sokakta yürütülen kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimizden bilgi aldı.

Mardin'de altyapı onarım çalışmaları tam gaz!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Kızıltepe ilçesine bağlı Tozan Mahallesi’nde altyapı yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir kanalizasyon çalışmaları Haberi

İzmir kanalizasyon çalışmaları

İzmir Belediyesine bağlı Lale Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin 500 metre su ve kanalizasyon çalışmasının planlandığı bildirildi. Lale Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin 500 metre su ve kanalizasyon çalışması planlandığı kaydedildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin, imar planındaki 18. madde çalışmalarının tamamlanmasıyla Laleli Mahallesinde çalışmalarına hız verdikleri belirtilerek, Son Durak mevkisinde içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarına başladıkları ifade edildi. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerin içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı döşemelerine başladıkları belirtilen açıklamada, yaklaşık 2 bin 500 metre su ve kanalizasyon şebeke hattı yapılmasının...