18 / 05 / 2024

izmir kordon yenileme çalışmaları

izmir kordon yenileme çalışmaları

Sökülen eski çimlerin yerine bu kez yere serilen rulo çimler halı sahaları aratmayan bir görünüm oluşturdu. Yeşil ve mavinin bütünleşeceği bu çalışmalar 53 bin metrekare alanı kapsıyor.

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri belli oldu! Şube ve ofisler için tam bu kadar değer biçildi! 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespiti yapıldı. Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Kordon Vergi Dairesi, İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Kordon Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir Konak Mersinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen ihale detayları...

İzmir Kordon'da boş dükkan bulunmazdı: Şimdi camlar kiralık, satılık ilanları ile kaplanmış!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’in en gözde ilçesi Kordon’da kapanan dükkanları yerinde inceledi, “Bu manzara içler acısı, esnaf mutsuz, ümitsiz” dedi.

İzmir Birinci Kordon yeniden yapılandırılıyor!

Birinci Kordon'daki, her gün çok sayıda İzmirlinin spor yaptığı, hor kullanım nedeniyle yırtılan tartan pistte yenileme çalışmalarını başlandı. Bu çalışmalar sırasında tartan pistin altından geçen ve çürüyen su boruları yerinden sökülüp, bu çalışmalar kapsamında yenilenecek.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Mahall Bomonti İzmir! Alsancak ve Kordon'a bir adım!

Eski Şaraphane arazisi üzerinde inşa edilen Mahall Bomonti İzmir Alsancak ve Kordon'a bir adım sloganıyla tanıtılıyor. Projede fiyatlar 324 bin liradan başlıyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm değil bina yenileme yapılıyor!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir'de müteahhitlerin kentsel dönüşüm adı altında yık - yap sistemine yönlendirildiğini, ancak bunun kentsel dönüşüm değil, bina yenileme olduğunu dile getirdi.

İzmir Kordon'da yapı yüksekliği kararına mimarlardan tepki!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan Kordon'da yapı yüksekliği kararını İzmir Ticaret Odası binası üzerinden eleştirdi. Yapılan açıklamada, alınan kararın kent yaşamını olumsuz etkileyeceği belirtild

İzmir Kordon'daki işletmelere yeni yaptırımlar getiriliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kordon’a getirdiği yönetmelikle, işletme sahiplerine birçok yeni yaptırım getiriliyor. Uymayanlara ise cezai işlem uygulanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kordon Yönetmeliği'nde revizyona gitti.

İzmir Kordon ve Pasaport için hazırlanan projede estetik ön planda tutulacak!

Büyükşehir Belediyesi, Kordon ve Pasaport için hazırlanan yönetmeliği revize ediyor. Pazartesi günü Meclis’e sunulacak yeni yönetmelikte kent estetiğiyle birlikte yayaların ve bölgedeki apartman sakinlerinin hakları da öne çıkıyor

İzmir Kordon esnafı sorunlarını tartıştı!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Kordon’daki faal işletmelerin sahipleriyle bir araya geldi, Kordon sefasının sürmesi için esnafın olduğu kadar vatadaşların da haklarının korunması gerektiğini söyledi.

İzmir Atatürk Stadı'nın yenileme çalışmaları tamamlandı!

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek.

İkinci Kordon yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İkinci Kordon yenileme çalışması gerçekleştirecek. Alt yapı çalışmaları nedeniyle taşları yıpranan yolda, yağmur ve içme suyu şebeke hatları da yenilenerek alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacak.

izmir kordon yenileme çalışmaları Haberi

izmir kordon yenileme çalışmaları


İzmir'in göz bebeği 1. Kordon İzmir Büyük Şehir Belediyesi tarafından adeta yeniden yaratılıyor.


Alsancak Vapur iskelesi Cumhuriyet alanı arasında süren çalışmalarda Kordon'a kuş bakışı bakıldığında yeşil bir gerdanlık dikkat çekiyor.


Sökülen eski çimlerin yerine bu kez yere serilen rulo çimler halı sahaları aratmayan bir görünüm oluşturdu. Yeşil ve mavinin bütünleşeceği bu çalışmalar 53 bin metrekare alanı kapsıyor....