15 / 05 / 2024

İzmir Kordonda yenileme çalışmaları

İzmir Kordonda yenileme çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Limanı ile Konak Pier arasındaki binaların sahile bakan cephelerinde görüntü kirliliğini önleyecek projeye start verdi.

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

AKM'nin tadilat ve yenileme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, AKM'nin tadilat ve yenileme çalışmaları ile yerine yapılacağı açıklanan opera binasının proje çalışmalarını meclis gündemine taşıdı..

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

İzmir'de kentsel dönüşüm değil bina yenileme yapılıyor!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir'de müteahhitlerin kentsel dönüşüm adı altında yık - yap sistemine yönlendirildiğini, ancak bunun kentsel dönüşüm değil, bina yenileme olduğunu dile getirdi.

İzmir Atatürk Stadı'nın yenileme çalışmaları tamamlandı!

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek.

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir 2. kordonda yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci Kordonda yenileme çalışmaları için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 sokak arasında kalan kısmında (ikinci kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek.

İzmir Alsancak'ta rıhtım yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Alsancak Limanı'nda, dev kruvaziyer gemilerinin kente turist getirmeye başladığı bu günlerde rıhtım yenileme çalışması yapılması tepki çekti..

İzmir Menderes'te kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yürütülen çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında ilçedeki kaldırımlar yeni bir görünüme kavuşacak..

İzmir'deki kentsel yenileme modern gecekonduları ortaya çıkardı!

İzmir'de bugün gayrimenkul sektöründe yaşanan hareketliliği artık herkes görüyor ve yaşıyor. Kentin hemen her yerinde bir inşaat var. Ancak 'Kentsel Yenileme' kapsamında bina bazlı dönüşümler bir yandan modern gecekonduları ortaya çıkarıyor.

Arçelik, yenileme hareketi başlattı!

Arçelik, yenileme hareketi başlattı. Arçelik, yenileme hareketi ile hem tüketicilerin ürünlerini yenileniyor hem de eski ürünleri geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılıyor.Kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek.

Kentpark Faik Baysal Kütüphanesi'nin yenileme çalışmaları başlatıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarının başlatıldığı Kentpark içerisindeki kütüphanenin adı yapılan anket çalışmasıyla belirlendi. Başkan Toçoğlu, " Faik Baysal Kütüphanesi şehrimize hayırlı olsun ” dedi.

Karayollarında yenileme ve yapım çalışmaları!

Karayollarının yenileme ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Kurban Bayramı nedeniyle 8 Ekim saat 08:00'e kadar otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş yapılacak...

İzmir Kordonda yenileme çalışmaları Haberi

İzmir Kordonda yenileme çalışmaları

Kordon’daki bina sahipleri ve apartman yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, “Kentimizi kentlimizle birlikte güzelleştireceğiz. Bu ilk örneğe farkındalık yaratması için kentin en önemli noktasından, Kordon’dan başlıyoruz. Arkasından Güzelyalı, Karşıyaka, Mithatpaşa, Bornova Atatürk, Buca Menderes caddeleri gelecek” diye konuştu.





Türkiye’de bir ilke imza atarak 40 kilometrelik sahil şeridini baştan sona tasarlayarak değer kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de binaların denize bakan cephelerini kente yakışır hale getirecek. İlk etapta Alsancak Limanı ile Konak Pier arasındaki sahil şeridinde başlayacak uygulama, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırım gücüne rağmen mülk sahiplerinin “gönüllü katılımıyla” hayata geçirilecek.



İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Konak Belediyesi, Mimarlar Odası ve Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği ile birlikte bir süredir yürüttüğü çalışmalarla uygulanacak esasları belirledi. Bina cephelerinde görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için...