06 / 07 / 2024

izmir kordondaki yenileme çalışmaları

izmir kordondaki yenileme çalışmaları

Sökülen eski çimlerin yerine bu kez yere serilen rulo çimler halı sahaları aratmayan bir görünüm oluşturdu. Yeşil ve mavinin bütünleşeceği bu çalışmalar 53 bin metrekare alanı kapsıyor.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

İzmir'de kentsel dönüşüm değil bina yenileme yapılıyor!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir'de müteahhitlerin kentsel dönüşüm adı altında yık - yap sistemine yönlendirildiğini, ancak bunun kentsel dönüşüm değil, bina yenileme olduğunu dile getirdi.

İzmir Atatürk Stadı'nın yenileme çalışmaları tamamlandı!

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek.

İzmir 2. kordonda yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci Kordonda yenileme çalışmaları için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 sokak arasında kalan kısmında (ikinci kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek.

İzmir Alsancak'ta rıhtım yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Alsancak Limanı'nda, dev kruvaziyer gemilerinin kente turist getirmeye başladığı bu günlerde rıhtım yenileme çalışması yapılması tepki çekti..

İzmir Menderes'te kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yürütülen çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında ilçedeki kaldırımlar yeni bir görünüme kavuşacak..

İzmir'deki kentsel yenileme modern gecekonduları ortaya çıkardı!

İzmir'de bugün gayrimenkul sektöründe yaşanan hareketliliği artık herkes görüyor ve yaşıyor. Kentin hemen her yerinde bir inşaat var. Ancak 'Kentsel Yenileme' kapsamında bina bazlı dönüşümler bir yandan modern gecekonduları ortaya çıkarıyor.

Kentpark Faik Baysal Kütüphanesi'nin yenileme çalışmaları başlatıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarının başlatıldığı Kentpark içerisindeki kütüphanenin adı yapılan anket çalışmasıyla belirlendi. Başkan Toçoğlu, " Faik Baysal Kütüphanesi şehrimize hayırlı olsun ” dedi.

Karayollarında yenileme ve yapım çalışmaları!

Karayollarının yenileme ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Kurban Bayramı nedeniyle 8 Ekim saat 08:00'e kadar otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş yapılacak...

Arçelik, Türkiye'nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor!

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor. Markası ne olursa olsun, eski eşyaları kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor...

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ankara Sincan' da Kentsel Yenileme projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Kentsel Yenileme projesinin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Risk analizi yenileme süresi!

Risk analizi, işyerleri ve kapıcı çalıştıran apartmanlarda mevcut olan ya da olması muhtemel tehlikeleri en aza indirgemek için yapılıyor. Peki risk analizi ne zaman yenilenmeli? İşte risk analizi yenileme süresi...

Mark Zuckerberg'in evinde 17 aydır yenileme çalışmaları bitmedi!

Kişisel serveti 16 milyar dolardan fazla olan Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in başı, komşularıyla dertte. 30 yaşındaki Zuckerberg'in San Francisco'daki evinde 17 aydır yenileme çalışmalarının bitmemesi komşularını kızdırdı...

izmir kordondaki yenileme çalışmaları Haberi

izmir kordondaki yenileme çalışmaları


İzmir'in göz bebeği 1. Kordon İzmir Büyük Şehir Belediyesi tarafından adeta yeniden yaratılıyor.


Alsancak Vapur iskelesi Cumhuriyet alanı arasında süren çalışmalarda Kordon'a kuş bakışı bakıldığında yeşil bir gerdanlık dikkat çekiyor.


Sökülen eski çimlerin yerine bu kez yere serilen rulo çimler halı sahaları aratmayan bir görünüm oluşturdu. Yeşil ve mavinin bütünleşeceği bu çalışmalar 53 bin metrekare alanı kapsıyor....