28 / 04 / 2024

İzmir kuşbakışı

İzmir kuşbakışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 46 noktaya yerleştirdiği kameralarla internet üzerinden HD kalitesinde 24 saat kesintisiz yayın yapıyor. "www.izmir.bel.tr" internet adresinden İzmir'i kuşbakışı izleyebilirsiniz.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Merakla bekleniyordu! Ramazan fiyatları belli oldu

 Ramazan ayı evveli ücret hareketliliğinin önüne geçmek için ön görülen tedbirler bağlamında Tarım Kredi Market zincirleri ile imzalanan protokolle kıymanın kilosunun 140, kuşbakışının ise 150 TL'den satılacağını ilan edildi.

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Depremin Kuşadası bilançosu: 17 bina ağır, 314 bina orta hasarlı!

Sisam’ açıklarında yaşanan, İzmir’de yıkımlara sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin etkilediği Aydın Kuşadası’nda 2 bin 738 bina için hasar başvurusunda bulunuldu. Depremde ağır hasar gören 17 bina tahliye edildi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir depremi uyarısı: Kuşadası tarafında gerilimi artırabilir!

Prof. Dr. Sözbilir, "Depremin büyüklüğüyle ilgili istasyonlar 7'yi belirtiyor. Bu depremin şiddeti ise 8'dir. İzmir ölçeğinde kırılmasını beklediğimiz 13 fay hattı vardı; Sisam Adası açıklarında, denizdeki fay kırıldı. Bu Kuşadası tarafında gerilimi artırabilir" diye konuştu. 

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

Galata Kulesi'nde bakım çalışmaları sonbahara bırakıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restorasyonu süren Galata Kulesi'nin dış bakımına, kuşların göçme vaktine kadar bir süre ara verildiğini açıkladı.

İzmir'de kuşkuyla bakılması gereken en az 200 bin konut var!

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Eğilmez, mevcut yapı stokumuzun iyi olmadığını söyledi. Eğilmez, "1997 ve öncesi yapılan çok katlı binaların büyük bir çoğunluğunun riski çok yüksek. İzmir'de bu durumda bulunan yaklaşık 200 bin konut var" diye konuştu...

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Agora'yı kuşatan çarpık yapılar yıkıldı!

2 bin yıllık Agora'yı kuşatan çarpık yapılar, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılarak birer birer temizlendi.

İzmir kuşbakışı Haberi

İzmir kuşbakışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, HD kalitesinde yayın yapan şehir kameralarının kapsamını genişletti. Daha önce beş kamerayla hizmet veren sisteme, 41 kamera daha eklendi. İzmir'i 46 noktadan kuşbakışı izleme imkanı sunan sistem büyük ilgi görüyor. 24 saat kesintisiz yayın yapan kameralar, İzmir'in eşsiz günbatımından ana akslardaki trafik yoğunluğuna kadar farklı konularda görüntüler sağlıyor. Göztepe Köprüsü ve Üçkuyular İskelesi ile Üçyol, Gündoğdu ve Karşıyaka Anayasa meydanlarındaki beş kamera, sesli yayın yapıyor.


Şehir kameralarının bulunduğu yerler: İzmir Saat Kulesi, İzmir Körfezi, Konak Meydanı, Konak Pier, Cumhuriyet Bulvarı Girişi, Fevzi Paşa Bulvarı–Mustafa Kemal Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Çankaya Meydanı, Basmane Meydanı, Fuar Yunuslar Yolu, Lozan Meydanı, Kordon Gündoğdu Meydanı (Sesli), İnönü Meydanı, Üçyol Meydanı (Sesli), İnönü Caddesi, Havagazı Fabrikası, Alsancak Garı, Bayraklı, Karşıyaka Kavşağı, Karşıyaka Anayasa...