29 / 04 / 2024

izmir manisa çevre düzeni planı

izmir manisa çevre düzeni planı

İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, bugün askıya çıkarıldı...

İzmir- Manisa Çevre Düzeni Planı ile hangi bölgeler imara açıldı?

İzmir- Manisa 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı yürürlüğe girdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir ve Manisa’da milyonlarca metrekarelik araziyi yapılaşmaya açarak yeni konut, otel ve sanayi tesislerine yol verdi…

İzmir-Manisa Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

23 Haziran'da bakanlığın onayladığı İzmir - Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Notları 8 Temmuz 2014 tarihinde askıya çıkarıldı...

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Manisa'da arsa karşılığı ihalesi!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Mülkiyeti hazineye ait taşınır ve taşınmazlar kiraya verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değikliği İl Müdürlüğü tarafından Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan taşınır ve taşınmazlar kiraya verilecek.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Manisa'da 17.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 17 milyon 797 bin 390 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir ve Manisa’da acil yıkılması gereken 53 bina 1407 bağımsız birim var!

SÖZCÜ, resmi yetkililer tarafından hasar tespit çalışmaları sonrasında düzenlenen bilgi notuna ulaştı. Buna göre İzmir ve Manisa’da ağır ve acil yıkılması gereken bina sayısının 53, bağımsız birim sayısının ise bin 407 olduğu belirlendi. 

İzmir'deki deprem Manisa'da bir binada çatlaklar oluşturdu! Bina tahliye edildi!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar oluşan apartman boşaltıldı.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi yarın!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Manisa'da 17.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 17 milyon 797 bin 390 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi 23 Ekim'de!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

izmir manisa çevre düzeni planı Haberi

izmir manisa çevre düzeni planı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 27 Ocak 2017 tarihinde onaylanan İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı otuz gün sonra askıdan indirilecek.



İmar planı açıklama raporu için...