21 / 05 / 2024

İzmir Meles Köprüsü

İzmir Meles Köprüsü

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

Osmangazi Köprüsü satılık ve kiralık konut fiyatlarını yükseltti!

Geçtiğimiz sene açılan ve İzmit Körfez geçişini 90 kilometreden 12 kilometreye düşürerek İstanbul - İzmir arasındaki yolculuk süresini kısaltan Osmangazi Köprüsü’nün bölgeye etkisi konut fiyatlarında da hissediliyor.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım, İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü'nü de yapacaklarını söyledi.

Yazlık fiyatları Osmangazi Köprüsü'yle uçacak!

Osmangazi Köprüsü, İstanbul İzmir arası mesafeyi 1.5 saat kısalttı. Gebze İstanbul Otoyolu’nun tamamlanmasıyla da iki şehir arası mesafe 3.5 saate inecek.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

Osmangazi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü'nün açılış törenine katıldı.

Osmangazi Köprüsü'nde son hazırlıklar tamam!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nun en önemli ayağını oluşturan ve Körfez’in iki yakasını birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü iki gün sonra trafiğe açılıyor.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

İzmir Varyant Tüneli Köprüsü'nde sona gelindi!

İzmir Konak Tüneli yaya köprüsünün montajı tamamlandıktan sonra son rötuşları da yapılıyor. İzmirliler üst geçidin bir an önce hizmete açılmasını sabırsızlık ve heyecanla bekliyor.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona gelindi!

İstanbul ile İzmir arasındaki yolu 3 buçuk saate düşürecek olan Osman Gazi Köprüsü'nün inşaatında son aşamaya gelindi. Köprünün Ramazan Bayramı'ndan önce açılması bekleniyor. Köprü, İzmit Körfezi geçişini 6 dakikaya indirecek.

Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi'nde rekabeti artırdı!

İzmir’i İstanbul’a bağlayan Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi’ndeki rekabeti artırdı. Eskihisar- Topçular’da çalışan arabalı vapurların yeni fiyatı belirlenecek. İstanbullines Genel Müdürü Gündüz ‘Yüzde 20 ucuzluk olur’ dedi..

İzmir Meles Köprüsü Haberi

İzmir Meles Köprüsü



Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'nun Meles Deresi ıslahıyla koordineli devam eden çalışmaları kapsamında üzerinden tramvay geçecek daha sağlam bir köprü yapılacak. Konak tramvay hattı Şehitler Caddesi güzergahı üzerinde yer alan Meles Deresi üzerindeki mevcut karayolu köprüsü yapı güvenliği nedeniyle yıkıldı.


Mayıs ayında köprüden geçiş kapandı, Şehitler Caddesi'nden gelen trafik dere üzerindeki ikinci köprüye verildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ağustos ayına kadar kapatılan Meles köprüsünün altındaki altyapıyı deplase etti. İZSU'nun Meles deresi ıslahı çalışmalarıyla da koordineli süren çalışmalar kapsamında Meles deresi Ağustos ayının ikinci haftası yıkıldı.Yıkılan köprünün molozlarının taşınması sürüyor. Yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek. Tramvay çalışmalarının 2017 yılı ortalarında tamamlanması bekleniyor



Yeni...