01 / 05 / 2024

İzmir trafiği Meles'teki köprü çalışmaları nedeniyle kapatıldı!

İzmir trafiği Meles'teki köprü çalışmaları nedeniyle kapatıldı!

Konak ve Karşıyaka tramvayları güzergahlarında yeralan Bostanlı köprüsü ve Şehitler Caddesi'ndeki Meles köprüsüne yönelik çalışma için trafik akışını kamuoyunu bilgilendirmeden değiştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, gecikmeli olarak açıklama yaptı.



Meles'teki köprünün inşaat çalışması nedeniyle kapatıldığı, Şehitler Caddesi'nden Halkapınar yönüne giden sürücüler için yeni servis yolu ile tekrar Halkapınar yönüne bağlantı sağlandığı belirtildi.


Bostanlı'da Pazartesi başlıyor


Yeni trafik düzenlemesi kapsamında 16 Mayıs tarihinden itibaren; Bostanlı Hasan Ali Yücel Bulvarı'ndan Bestekar Yusuf Nalkesen Sokağa dönüş ve 2018 Sokak'tan Hasan Ali Yücel Bulvarı'na çıkışın da araç trafiğine kapatılacağı açıklandı. 1. etap çalışmalar kapsamında mevcut köprünün kara tarafındaki kısım trafiğe kapatılacak. Sürücüler alternatif olarak köprünün deniz tarafını 2 gidiş, 2 geliş olarak kullanabilecek. Bostanlı Deresi köprüsünün kara tarafındaki çalışmalar tamamlandıktan sonra bu kısım 2 gidiş-2 geliş olmak üzere 4 şeritli olarak trafiğe açılarak bu kez deniz tarafı trafiğe kapatılacak. Çalışmalar toplam 6 ayda tamamlanacak.


Yeni Asır


Geri Dön