04 / 05 / 2024

izmir menderes içmesuyu yatırımları

izmir menderes içmesuyu yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes ilçe merkezinde yer alan mahallelerin içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

İzmir Menderes'te 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

İzmir Menderes'te 50 dönümlük hazine arazisi Diyanet'e devredildi!

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

İzmir Menderes'te acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli Menderes İlçesi sınırları içerisinde bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek ''154 kV Pancar TM-DDY Cumaovası TM Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

ÖİB İzmir Menderes'teki gayrimenkulün imar planını onayladı!

İzmir ili Menderes ilçesinde yer alan 2862 ada, 24 ve 25 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

İzmir Menderes'te 24.4 milyonluk için düğmeye basıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes merkezdeki mahallelerin içme suyu şebekesini baştan başa yenileyecek 24.4 milyon liralık yatırımın düğmesine bastı.

İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'in 2040 yılına kadar içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona yaklaşıldığını açıkladı.

izmir menderes içmesuyu yatırımları Haberi

izmir menderes içmesuyu yatırımları


Çevre yerleşimlerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan sağlıklı içme suyu alt yapısı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile çözülüyor. 2004 - 2015 yılları arasında  3  bin 260 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu şebekesi döşeyerek önemli yatırımlara imza atan İZSU, Menderes’in tüm içme suyu şebekesini de baştan sona yenileyecek. Menderes merkezde yer alan Altıntepe, Barbaros, Cüneytbey, Dereköy, Gazipaşa, Gölcükler, Kasımpaşa, Kemalpaşa ve Mithatpaşa mahallelerinde yer alan 40 yıllık eski ve kaçaklara neden olan borular, basınca dayanaklı borularla yenilenecek. 24.4 milyon liralık yatırım kapsamında  160 kilometre şebeke ve 30 kilometre iletim hattı olmak üzere 190 kilometre uzunluğunda içme suyu şebekesi döşenecek. Önümüzdeki ay başlayacak çalışmalar 2018 yılı Mayıs ayında tamamlanacak. 


12 yılda 84.4 milyon liralık yatırım

İZSU Genel Müdürlüğü,  Menderes’te önemli yatırımlara imza attı....