27 / 04 / 2024

izmir menemen asarlık toki konutları

izmir menemen asarlık toki konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ İzmir Menemen Asarlık 2. etap başvuruları! 2+1 daire 56 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'e hurda araç otoparkı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan hurda sorununa kalıcı çözüm için Menemen’de 18 bin 349 metrekarelik alanda Hurda Araç Otoparkı inşa ediyor.

İzmir Menemen'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan deri fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 769 bin 137 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları!

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları 405 bin Euro'dan başlıyor. Proje 131 üniteden meydana geliyor.

İzmir Menemen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Menemen İlçesi, Kazımpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

İzmir Menemen'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 343 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika binaları için ilk ihale tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Menemen'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir İli Menemen İlçesi'ne bağlı Ulukent Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor..

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

İzmir Menemen Belediyespor'un stadı yenileniyor!

İzmir Menemen Belediyespor'un stat yenilme çalışması başladı. 1200 kişi kapasiteli İlçe Stadı'nı 5000 bin kişi kapasiteye çıkarmak için kapalı tribünde yıkım başladı.

İzmir Menemen'e yeni mezbaha inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Türkelli'de kurulacak Avrupa Birliği standartlarındaki modern mezbahanın proje çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Menemen Kubilay Kültür Merkezi yükseliyor!

Menemen'de 2 yıl önce temeli atılan ve 13 milyon TL'ye mal olan Kubilay Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Kuzey Şehir İzmir satılık daire fiyatları!

Teslimlerinin Aralık 2018 yılında yapılması hedeflenen Kuzey Şehir projesi İzmir Menemen Atatürk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Kuzey Şehir İzmir satılık daire fiyatları ne kadar?

İzmir Menemen'de ihale sözleşmesine aykırı merdiven yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menemen’de yaptırdığı üstgeçidin, ihale sözleşmesine aykırı biçimde inşa edildiği ortaya çıktı. Sayıştay ihaleyi kazanan firmanın işin tamamını başkasına yaptırdığını belirledi

izmir menemen asarlık toki konutları Haberi

izmir menemen asarlık toki konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.


Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. nin tüm Şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 06 Mart 2014 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ İzmir Menemen Asarlık Konutları'nda 2+1 dairelerin en düşük fiyatı 54 bin 194 lira, en yüksek fiyatı ise 66 bin 516 lira olarak belirlendi. 


İlanın detayı için