07 / 07 / 2024

izmir Mert Optik mağazları

izmir Mert Optik mağazları

Mert Optik, EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi'ne katıldı 120 çalışanı, 300 marka ve benzersiz hizmet anlayışıyla sektörde liderliği koruduklarını söyleyen firma yetkilileri, 33'üncü mağazayı Selway Outletpark 'ta açacaklarını söyledi

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Kayacak İnşaat Malzemeleri Optik Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayacak İnşaat Malzemeleri Optik Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kaycak tarafından kuruldu.

Yıva Optik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıva Optik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Emeksiz tarafından kuruldu.

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Fatime Koç tarafından kuruldu.

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Ildırı tarafından kuruldu.

Ard Group Optik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ard Group Optik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Atasun Optik 30 yeni mağaza açacak!

Optik gözlük satışında lider markalardan biri olan Atasun Optik yıl sonuna kadar 11.5 milyon yatırım ve 30 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Mert Öcal ticarete atıldı! İşte yeni işi!

Yakında ekranlara yeniden döneceğini söyleyen Mert Öcal, ticarete atıldı. Bir AVM çıkışı objektife takılan ünlü oyuncu, “Şu an ortağı olduğum bir fıstık ezmesinin ticareti ile ilgileniyorum. O yüzden sık sık fabrikaya Sakarya’ya gidip geliyorum” dedi.

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Mert Hakan Yandaş, Anadolu Yakası'ndan ev bakıyor!

Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, ailesi ile oturmak için ev bakmaya başladı. Emlakçılar ile görüşerek tesislere yakın bir ev istediğini söylediği ortaya çıkan yıldız isim rotasını Anadolu Yakası'na çevirdi.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Atasun Optik 15 milyon TL yatırımla 40 mağaza açacak!

Dünyanın en büyük optik perakende zincirleri arasında yer alan GrandVision'ın 2007 yılında satın aldığı Atasun Optik, 2020 yılında 40 yeni mağaza açmayı ve 15 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, yeni mağazalarla 200 kişilik de yeni istihdam yaratacak.

izmir Mert Optik mağazları Haberi

izmir Mert Optik mağazları


Gözlük sektöründe 55 yıldan bu yana faaliyet gösteren Mert Optik, EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi'ne katıldı. Ege Bölgesi'nin birçok yerinde bulunan şubeleri, 120 çalışanı, 300 marka ve benzersiz hizmet anlayışıyla sektörde liderliği koruduklarını söyleyen firma yetkilileri, 33'üncü mağazayı İzmir çevre yolu Selway Outletpark NOVADA AVM'de açacaklarını söyledi. Christian Dior, Gucci, Dolce&Gabbana, Ray-Ban, Carrera, Valentino, Fendi, Micheal Kors, Prada, Bvlgarı, Mıu Mıu gibi seçkin güneş gözlüğü markalarının yanında dünyanın en iyi optik cam ve çerçevelerini müşterilerin hizmetine sunduklarını söyleyen yetkililer, "Kurulduğumuz günden bu yana hizmet ve personel kalitesinden ödün vermeden yeni şubelerimizin sayısını artırıyor, gelişimimizi sürdürüyoruz. Müşterilerimizin sevgisiyle büyümeye devam ediyoruz" diye konuştu. 


Yeni...