30 / 04 / 2024

İzmir Narova teslimleri ne zaman

İzmir Narova teslimleri ne zaman

İNŞAAT sektörünün aktörleri günümüzde ürünlerini pazarlamak için birçok yol ve yöntem deniyor. Tüm bunlara rağmen hala dost ya da komşu tavsiyesi satışta önemli etken olmayı da sürdürüyo

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Villa Narova'da 5.7 milyon TL'ye satılık villa! Yeni proje!

Yapıtek tarafından İzmir'de hayata geçirilen Villa Narova projesinde yer alan villanın satışları başladı. 5 adet villanın yer aldığı projede villa fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümdeki ilk konut dağıtımını Uzundere’de gerçekleştirdi. Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı. 

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

Narova 3.Etap'ta metrekare fiyatı 2 bin 885 TL!

Narova 3.Etap'ta metrekare fiyatı 2 bin 885 TL'den başlıyor. İzmir Narova 3.Etap, Ekim 2018'de teslim ediliyor...

İzmir Narova 3.etap ödeme planı!

İki blokta 124 konuttan meydana gelen Narova 3.etap projesi Yapıtek tarafından hayata geçiriliyor. İzmir Narova 3.etap projesinin bugün basına tanıtılması planlanıyor. İşte İzmir Narova 3.etap ödeme planı...

Yapıtek Narova 3.etap teslim tarihi!

Yapıtek Narova 3.etap teslim tarihi Mart 2018 olarak belirtiliyor. İzmir Narova projesi tamamlandığında 1.100 konuttan meydana gelecek...

Narova 3. Etap yarın satışta!

Yapıtek A.Ş. imzalı İzmir Narova projesinde yarın 3 etap satışları başlıyor. Toplam 124 adet daireden meydana gelen Narova 3. Etap projesi 2 blok halinde yükseliyor.

Türkerler Mahall Bomonti teslimleri!

Mahall Bomonti projesi İzmir Konak ilçesine bağlı Halkapınar Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Türkerler Mahall Bomonti teslimleri ne zaman?

Narova 2. Etap Mart'ta teslim edilecek!

Narova'nın 2. etabı martta sahipleriyle buluşacak İzmir'in köklü çimento firmalarından Çimentaş'ın grup şirketleri arasında olan Yapıtek İnşaat'ın yürütücülüğünü üstlendiği Narova 2. Etap projesi, Mart 2017'de sahiplerini bulacak.

İzmir Narova teslimleri ne zaman Haberi

İzmir Narova teslimleri ne zaman

İNŞAAT sektörünün aktörleri günümüzde ürünlerini pazarlamak için birçok yol ve yöntem deniyor. Tüm bunlara rağmen hala dost ya da komşu tavsiyesi satışta önemli etken olmayı da sürdürüyor. 'Narova' projesiyle yoluna devam eden Yapıtek de bu tavsiyeden sektörün en çok kazanlarından. Firma bugüne kadar konutlarının yüzde 40'ını referans yöntemiyle satmış. Bu oran sektörde ise yüzde 10'larda. Gayrimenkul geliştirme, inşaat, çimento, bankacılık ve medya gibi birçok sektörde faaliyet gösteren İtalyan Caltagirone Grup'a bağlı Çimentaş'ın şirketlerinden Yapıtek'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhar Karabayır'la hem Narova'yı, hem sektörü, hem de yeni yatırımları konuştuk.



İlk etapta yaşam başlıyor

114 konutun yer aldığı Narova'nın ilk etabının ay sonunda tamamlanacağı bilgisini paylaşan Karabayır, kasım-aralık gibi de ilk etapta yaşamın başlayacağını belirterek, şöyle devam etti: "17 ay gibi bir...