05 / 05 / 2024

izmir naz evler

izmir naz evler

İzmir Naz Evler 'de satışlar devam ediyor, proje Ilıca Plajı'na 5 dakika mesafede yükseliyor

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İzmir'de ormanlık alandaki kaçak evler yıkıldı! 

İzmir'in Aliağa ilçesi Çaltılıdere Mahallesi Köstemkoy'deki ormanlık alana yapılan kaçak evler kesinleşen mahkeme kararı ile İzmir Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

İzmir Batı Bölgesi nazım imar planı askıya çıktı!

Urla İlçesinin bir bölümünü ve Çeşme, Karaburun ilçelerini kapsayan İzmir Batı Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı 28 Temmuz'da askıya çıkarıldı...

İzmir Doğu Bölgesi nazım imar planı askıda!

Selçuk, Bayındır İlçelerinin bir bölümünü ve Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ilçelerini kapsayan İzmir Doğu Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı, 28 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

İzmir Kuzey Bölgesi nazım imar planı askıda!

Aliağa İlçesi'nin bir bölümünü ve Bergama, Dikili, Kınık İlçelerinin dahil olduğu İzmir Kuzey Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı kente ışık tutacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını ilçe belediye başkan ve yöneticileriyle paylaştı. 2030 yılı hedef alınarak hazırlanan plan, yarattığı yeşil kuşak alanları ve yüksek çevre duyarlılığı ile öne çıkıyor.

İzmir Nazım İmar Planı dışında kalan alanlar hangi sektörde gelişecek?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Nazım İmar Planı'na göre şehir merkezi dışında kalan bölgelerin hangi sektörlerde gelişeceği belirlendi.

İzmir'in nazım imar planı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 yıllık hazırlık dönemi sonrasında kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı tamamlandı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

İzmir Torbalı'da tarihi evler yıkılıyor!

Torbalı Mallesindeki tarihi evler tek tek yıkılıyor. Yerlerine ise lüks daireler yapılıyor. Bir kaç yıl içerisinde tarihi evlerin sayısı neredeyse bitmiş olacak.

İzmir Torbalı'da kerpiç evler yıkılıyor!

Her geçen gün yüzlerce binanın yükseldiği Torbalı'da müteahhitler şehir merkezinde boş arsa bulabilmek için birbiri ile yarışıyor. Boş arsa bulamayınca müstakil ve kerpiç evler tek tek yıkılıyor.

izmir naz evler Haberi

izmir naz evler

İzmir Çeşme 'de yaşama geçirilen Naz Evler Titap İnşaat imzası taşıyor. Proje kapsamındaki konutların satışları sürüyor


İzmir Naz Evler 19 villadan oluşuyor. İzmir Naz Evler 'de; 2 oda 1 salon ikiz, 4 oda 1 salon havuzlu ikiz ve 4 oda 1 salon müstakil villa seçenekleri bulunuyor.


İzmir Naz Evler 'de; 

2 oda 1 salon daireler 200 bin lira ile 225 bin lira arasında;

4 oda 1 salon daireler ise 330 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Naz Evler 'de anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


İzmir Naz Evler'de; park, peyzaj ve aydınlatma, kazanlı şömine ısıtma tesisatı, bulunuyor. Naz Evleri kaplıcalara 500 metre, Ilıca Plajı 'na 5 dakika, denize 350 metre uzaklıkta yer alıyor.


Telefon: 0532 234 6199

Web Adresi: