10 / 05 / 2024

İzmir Norda Homes satış fiyatları

İzmir Norda Homes satış fiyatları

Norda Homes projesi Ejder – Netaş İnşaat tarafından İzmir Ulukent'te hayata geçiriliyor. Norda Homes fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de Revan Bateekh ve Samer Bateekh ortaklığında kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da Fulya Sakin tarafından kuruldu.

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Albasha ve Mohamed Khaled Megahed Shedıd ortaklığında kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mıryaghoub Seyedzadeh tarafından kuruldu.

Mr Homes Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Farshıd Abolshams ASGHARI tarafından kuruldu.

Iskan Homes Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Iskan Homes Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Farıs Jawad K. Kadhım tarafından kuruldu.

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

As Homes Turizm Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli  ile Arash Amırfallah  Samıra   ve Saheb Ghalam tarafından  kuruldu.

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.

İzmir Norda Homes satış fiyatları Haberi

İzmir Norda Homes satış fiyatları

Norda Homes projesinde teslimlerin 2018 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor.  İzmir Ulukent'te Ejder – Netaş İnşaat imzasıyla inşa edilen projede 2 blok 45 bağımsız bölüm ile 8 adet mağaza yer alıyor.


Norda Homes projesinde 3+1 ve 4+1 Bahçe katı dubleks  daireler dizayn ediliyor. Daire büyüklüklerinin 125 – 201 metrekare arasında değiştiği proje 5 bin metrekare arsa alanına sahip. 
 

İzmir Norda Homes fiyat listesi!


İzmir Norda Homes fiyat listesi 340 bin TL – 535 bin TL arasında değişiyor.


Kira getirisi 3+1 daireler için 1.500 – 1.700 TL arasında değişecek Norda Homes projesinde satışların yüzde 60'ı tamamlandı. 


Güvenlikli kapalı site içerisinde yer alan Norda Homes projesi sağlık ve eğitim merkezlerine yakın konumda bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı,...