27 / 04 / 2024

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!


Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.



Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi konusu:
1-Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri 2-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 3-Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 4-Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 5-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 6-Gayrimenkul kiralama ,alım satım, ğayrımenkul danışmanlık ve ekspertiz, finansal danışmanlık, gayrimenkul yatırım danışmanlığı işleri yapmak. Şirket İstanbul merkezli uluslalarası gayrimenkul pazarlama şirketi olarak faaliyet yapar. Konusuyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında şubeler açar. 7-Konusuyla ilgili her türlü mal ve malzeme alım satım ithalat ve ihracatını yapmak.
 


Geri Dön