17 / 05 / 2024

izmir orman bölge müdürü İbrahim Aydın

izmir orman bölge müdürü İbrahim Aydın

İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın kimdir? İbrahim Aydın, bugüne kadar hangi işlerde zaman aldı? İbrahim Aydın, ne zamandan beri İzmir Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

İşte İzmir'de deprem riski taşıyan bölge!

İzmir’de yaşanan 4 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklamalar yapan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, “İzmir’de deprem riski taşıyan bölge ise doğu batı yönüne uzanan Narlıdere Çataldağı’nı biçen fay hattındadır. Samos depremi bu fay hattındaki stresi düşürmüştür” diye konuştu.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

İzmir Bakırçay Bölge Şantiyesi 18 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin güney bölgesine hizmet verecek Küçük Menderes Şantiyesi'nin ardından, kuzeydeki 6 ilçe, 289 köy ve mahalleye hizmet götürecek Bakırçay Bölge Şantiyesi'nde de üretime başladı.

İzmir Küçük Menderes Bölge Şantiyesi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güney Bölgesi’ne hitap edecek Küçük Menderes Bölge Şantiyesi’ni miting gibi bir törenle açtı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binasının ihalesine 4 teklif!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde yeni bölge müdürlüğü binası yapım işi için ihaleye çıktı. İhaleye dört firma katıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

izmir orman bölge müdürü İbrahim Aydın Haberi

izmir orman bölge müdürü İbrahim Aydın

İbrahim Aydın kimdir?

İbrahim Aydın, 1962 Antalya-Manavgat doğumlu olup, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden 1984 yılında mezun oldu.  


Manvgat, Akseki ve Alanya’da Orman İşletme Şefliği görevlerinin ardından 1995 - 2003 yılları arasında Alanya Orman İşletme Müdür Yardımcılığı, Gazipaşa ve Gündoğmuş Orman İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Mühendisliği görevini yaparken 2003 yılında Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bu görevi yürütürken 2007 yılında Muğla Orman Bölge Müdürü olarak atandı.

Muğla'da 4 yıl Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Aydın, Haziran 2011 de İzmir Orman Bölge Müdürü olarak atandı, halen bu görevi yürütmektedir. İbrahim  Aydın, evli ve iki çocuk sahibidir....