01 / 05 / 2024

izmir point

izmir point

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. 55 bin metrekarede 170'den fazla kiralanabilir alanı bulunuyor.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

B&G Store İzmir'deki 9'uncu mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. Store dünyanın önde gelen markalarının koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor.

VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

TeknoSA İzmir'deki 22'nci Point AVM'de açtı!

Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış mağaza ağı ve teknosa.com ile tüketicileri son model teknolojik ürünlerle buluşturan TeknoSA, İzmir'deki 22'nci mağazasının açılışını Bornova'daki Point AVM'de yaptı.

İzmir Point Bornova AVM Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin üstü açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi olarak dikkat çeken Point Bornova, İzmir'e özgü "deniz, doğa ve şehir" temasıyla sonbaharda kapılarını açmaya hazırlanıyor.

H and M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

H&M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açacak!

Dünyanın en büyük moda perakende zincirlerinden İsveçli H&M, İzmir’deki ilk mağazasını açıyor. Türkiye’deki en büyük mağazası olma özelliğine de sahip olacak mağaza, Point Bornova AVM’de hizmet verecek.

İzmir Point Bornova projesi 2015'te teslim edilecek!

55 bin metrekare üzerinde 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan ve birçok ilki bünyesinde banndıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e beş yılda 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, gayrimenkulün ötesinde İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış getirdi

Kavuklar Gayrimenkul'den İzmir'e 1.160 konutluk yeni proje!

2015 yılının 4. çeyreğinde tamamlanacak olan ve 350 milyon dolar yatırım olan Point Bornova bir yandan devam ederken, Kavuklar şimdi de Altındağ'da 1.160 dairelik konut projesine başlıyor.

Kavuklar'dan İzmir'e 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, "İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken, Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyoruz" dedi.

Meeting Point Plaza 3 ile 4.30 metre arasındaki kat yükseklikleri ile çalışanların nefes aldırıyor!

Kozyatağı'nda konumlanan Meeting Point Plaza, 3 ile 4.30 metre arasındaki kat yükseklikleri ile çalışanların nefes almasını sağlıyor. Meeting Point Plaza, 14 katlı 2 bloktan oluşuyor..

izmir point Haberi

izmir point

Birçok ilki bünyesinde barındıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyan ve bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayan proje, İzmir'in en büyük karma yaşam projesi olarak öne çıkıyor. 550 milyon dolarlık yatırım değeri taşıyan, 280 bin metrekare inşaat alanına sahip alışveriş merkezi moda, teknoloji, spor, eğlence ve rezidans konforunu aynı çatı altında buluşturuyor. 200 metre yüksekliğe sahip 50 katlı proje, 2015 yılının son çeyreğinde İzmirlilerle buluşacak. Açık havada vakit geçirmeyi seven İzmirliler için dağ, deniz ve şehir temasıyla tasarlanan projede yer alan alışveriş ve eğlence merkezi, süpermarket, fitness/Spa merkezi, hem burada yaşayan hem de ziyarete gelen İzmirlilerin günlük ihtiyaçlarına cevap verecek. İzmir'in en fazla koltuk sayısına sahip 9 adet sinema salonu ise...