29 / 04 / 2024

izmir Polis Bakım ve Yardım Sandığı bina mı satıyor

izmir Polis Bakım ve Yardım Sandığı bina mı satıyor

İzmir ilinin Konak ilçesinde Mülkiyeti Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na ait bina satışa çıkarıldı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 3 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Karşıyaka'daki dikey bahçenin bakımı unutuldu!

İzmir’de, bir ihmalkarlık ve özensizlik örneği daha. Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka girişindeki dikey bahçenin bakımını unuttu! 200 bin liraya mal edilen bahçe kurudu, kamu parası heba oldu

İzmir Dikili'de yaşlı bakım kenti projesi askıya alındı!

Dikili Belediyesi’nin ANKA Üniversitesi’ne tahsis ettiği arsa, tartışma çıkarınca, üniversiteye dönüşmesi planlanan “yaşlı bakım kenti” projesi askıya alındı. Bazı meclis üyelerinin "rant" iddiasıyla karşı çıkması nedeniyle başlamadan bitti.

İzmir Pasaport İskelesi bakım nedeniyle kapanacak!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin şehiriçi deniz ulaşımında kullandığı iskelerde başlattığı bakım, onarım, yenileme çalışmaları kapsamında 11 Ağustos Salı gününden itibaren Pasapot İskelesi geçici olarak kullanıma kapatılacak.

İzmir'de bakım yapılan asansör işçinin üzerine düştü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir çocuk işçi, bakımını yaptığı asansörün altında kalarak yaralandı. . Kafa tasında kırık tespit edilen Ç.B, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi...

Kocaeli'de modern bakım merkezi inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Asansör bakımında neler yapılır?

Asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerinin asansörü monte eden veya onun yetkili servisi tarafından yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakımında neler yapılır? İşte asansör bakımında dikkat edilmesi gerekenler..

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

izmir Polis Bakım ve Yardım Sandığı bina mı satıyor Haberi

izmir Polis Bakım ve Yardım Sandığı bina mı satıyor

Mülkiyeti Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na ait İzmir İli Konak İlçesi 2. Bölge Salhane Mevkii, 6601 Ada, 20 Parsel Akın Simav Mahallesi Mithatpaşa Cad. No:478 Konak /İZMİR adresinde kain binanın tamamı ihale ile satılacaktır.İhale, kapalı zarfla teklif alınıp açık artırma usulü ile 05.04.2016 Tarihinde saat 14:00 de G.M.K. Bulvarı No:50 Maltepe/ANKARA adresinde yapılacaktır.

Muhammen bedel 3.750.000 .- TL (Üçmiiyonyedizyüzellibin) TL olup, geçici teminat bedeli 112.500.-(Yüzonikibinbeşyüz)TL' den az olmamak üzere teklif edilen bedelin en az %3'ü tutarında olacaktır. Gayrimenkul ve İhale ile ilgili detaylı bilgiler İhale Şartnamesinde mevcut olup ihaleye katılmak için şartname alınması zorunludur.

Şartname bedeli 250.-TL'dir.

Polis Bakım ve Yardım Sandığı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değildir, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


Polis Bakım ve Yardım...