08 / 07 / 2024

İzmir renaissance hotel açılış

İzmir renaissance hotel açılış

Marriot İnternational konaklama zinciri Türkiye'deki 10'uncu otelini de İzmirde açtı. 1 Eylül'de Renaissance markasıyla İzmir'de açılan 110 kapasiteli otel 30 milyonluk bir yatırımla hayata geçirildi..

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Renaissance Residence'ın ilk etabı tanıtıldı!

Binax Gayrimenkul Türkiye toplnatısı gerçekleşti. Toplantıda İzmirli yatırımcılar, KKTC'deki fırsatlar hakkında bilgilendirildi. Kıbrıs'ta inşa edilen Renaissance Residence'ın ilk etabı İzmir'de tanıtıldı.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

İzmir'de Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak!

Savranoğlu Group, İzmir'de yatırımlarına devam ediyor. Group, Konak'taki Best Western Plus Hotel'in ardından İzmir'deki ikinci oteli Best Western Premier Hotel'i hizmete sokuyor.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

Gülbin Barlas Call Center Hotel Operasyon Yöneticisi oldu!

Dünyanın ilk çağrı merkezi oteli Call Center Hotel’in ( CCH ) İzmir Operasyon Yöneticisi, iş yaşamında uzun yıllar farklı görevlerde de çalışan Gülbin Barlas oldu.

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

İzmir renaissance hotel açılış Haberi

İzmir renaissance hotel açılış

Dünyanın önde gelen konaklama zincirlerinden Marriott International, Türkiye'deki 10'uncu otelini Renaissance markasıyla İzmir'de hizmete açtı. Marriott International markasına bağlı Renaissance zincirinin yeni halkası Renaissance İzmir Hotel, 1 Eylülde kapılarım açtı. 30 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçen, 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet veren Renaissance izmir Hotel, toplam 110 oda kapasitesine sahip bulunuyor. Renaissance izmir Hotel, İzmir'e dair özelliklerle donaülmış odalarında konuklarım ağırlarken, "R.E.N Meetings" programı çerçevesinde kişiye özel hizmet vererek, toplantı ve etkinlik organizasyonlarında da beklentileri karşılamayı hedefliyor.


İstanbul İstiklal...