02 / 05 / 2024

izmir sanayici ve iş adamları derneği

izmir sanayici ve iş adamları derneği

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTI OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'de yer alan 19 adet arsayı satışa sundu. Peki Emlak Konut GYO taraf

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Demir fiyatlarına büyük indirim! İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları

Demir fiyatlarına bugün Büyük indirim geldi. İzmir ve Payas ince ve kalın demir fiyatlarına bugün 50 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatları kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyatları 31 Ağustos 2022...

13 Haziran demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir ne kadar? Demir fiyatları ne olacak?

İnşaatın  en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir kaç lira? İşte 13 Haziran 2022 demir fiyatları...

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

izmir sanayici ve iş adamları derneği Haberi

izmir sanayici ve iş adamları derneği


İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTİ OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek. Türkiye'de bu alanda bir işveren örgütünce yapılan ilk organizasyon olma özelliği taşıyan zirve ve fuarla ilgili yapılan çalışmalar, Anemon Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla aktarıldı. Toplantıya IZSIAD Başkanı Hasan Küçükkurt, IZSİAD Başkan Yardımcısı Mukaddes Çelik, İZSIAD Genel Sekreteri Cengiz Yavaş, IZSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Dökmetaş, Nilhan Antitoros, A ARTI OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Aslanoğlu, Koordinatör Ayça Çatalyürek katıldı. 

Geçtiğimiz yıl ilki yapılan zirve ve fuarın çok başarılı geçtiğini, çıtanın yükseldiğini belirten Küçükkurt, "Bu yıl 14-17 Ekim 2015 tarihleri arasında yine Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenleyeceğimiz İzmir İş Sağlığı ve...