02 / 05 / 2024

izmir satılık daire 2016

izmir satılık daire 2016

Toplam 10 bin metrekare alana yayılan projede her villaya özel toplam 400 metrekarelik bahçe alanı bulunuyor. İzmir Urliçe Evleri fiyat listesine göre evler 800 bin TL'den başlıyor.

Fors İzmir satılık daire fiyatları!

Fors İzmir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir satılık daire fiyatları ve proje detayları...

İzmir İncity Evleri satılık daire!

İzmir İncity Evleri satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart İncity projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor...

Mahall Bomonti İzmir satılık daire!

İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi 470 adet konut, 572 adet ofis ve 30 ticari üniteden meydana geliyor. Mahall Bomonti İzmir satılık daire fiyatları 329 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Triyanda Masal İzmir satılık daire!

16 blokta 317 daireden meydana gelen Triyanda Masal İzmir satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kuzey Şehir İzmir satılık daire fiyatları!

Teslimlerinin Aralık 2018 yılında yapılması hedeflenen Kuzey Şehir projesi İzmir Menemen Atatürk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Kuzey Şehir İzmir satılık daire fiyatları ne kadar?

İzmir Asma Bahçeler satılık daire!

Toplam 92 daireden meydana gelen İzmir Asma Bahçeler satılık daire fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiliyor.

İzmir 232 Flora satılık daire!

İzmir İl'i Gaziemir İlçe' sinde yükselen proje toplam 7 bin 31 metrekare arsa alanında yükselecek. İzmir 232 Flora satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

İzmir Karşıyaka 360 satılık daire!

20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşan proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa ediliyor. İzmir Karşıyaka 360 satılık daire tipleri 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

İzmir Siesta Oxygen satılık daire!

Teslimlerin Aralık 2015' te yapılması öngörülen projede 288 adet daire yer alıyor. İzmir Siesta Oxygen satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

İzmir Folkart Bornova Life satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire!

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede bulunuyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık daire!

Toplam 828adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçiriliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life İzmir satılık daire!

Folkart Life İzmir satılık daire alanları 34 metrekare ile 153 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje yarın satışa sunulacak.

izmir satılık daire 2016 Haberi

izmir satılık daire 2016

İzmir Urliçe Evleri fiyat listesine değinmeden önce projenin özelliklerine değinelim. Toplam 10 adet villanın bulunduğu proje  İzmir İl'i Urla İlçe'sinde yer alıyor.


Urla Urliçe Evleri 

Her villaya özel toplam 400 metrekarelik bahçe alanı bulunan proje donatı alanlarına göre yüzme havuzu bulunuyor. Proje toplam 10 bin metrekare alana yayılıyor.


Urliçe Konutları ulaşım

Lokasyon bilgisine göre Ediad İlköğretim Okulu'na ve Urla merkeze yakın yerde bulunan proje İzmir İl'i Urla İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje Toptepe mevkinde yer alıyor.


İzmir Urliçe Evleri yapımcı firması

RTA Akay İnşaat imzasıyla yükselen projedeki villaların tamamı 500 metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. Projedeki ev seçenekleri 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.


İzmir Urliçe Evleri fiyat!

Konut alanlarının 240 metrekare olarak belirlendiği projede ödemelere göre firma bünyesinde kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Teslimlerin Ağustos ayında...