04 / 05 / 2024

izmir Smart Hotels

izmir Smart Hotels

Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Güral Premier Hotels Resorts, Design Hotel ödülünü aldı!

Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Titanic Hotels Berlin'de 400 odalı otel açacak!

TİTANİC Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, yatırım planları ve stratejileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eylül ayında Berlin'de 400 odalı otelimizi açmayı planlıyoruz. Kocaeli'nde bir otelimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Selahattin Varan: İzmir'deki kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Çevre ve Şehircilik izmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyleyerek, "Deprem yıkmadan biz yıkalım" dedi.

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts’un spa’sı Quu Spa, dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçildi.

Batum'da Hilton Hotels Resorts Oteli açıldı!

HİLTON Hotels & Resorts, Gürcistan'ın liman kenti Batum'da ilk otelini açtı. Hilton Batum, Tourinvest Ltd. ile yapılan işletme anlaşmasının ardından misafirlerini ağırlamaya başladı.

Hilton Hotels Resorts Batum’da ilk otelini açtı!

Hilton Hotels&Resorts, Gürcistan’ın liman kenti Batum’da ilk otelini açtı. Hilton Batum, Tourinvest Ltd. ile yapılan işletme anlaşmasının ardından misafirlerini ağırlamaya başladı. 15’i süit olmak üzere 247 odası olan Hilton Batum, Yunus Akvaryumu’nun he

İsveç'te 10 metrekarelik mikro smart evler inşa edildi!

İsveç'te bir mimarlık firması tarafından geliştirilen "mikro smart evler" projesinde sona gelindi. Sadece 10 m2 boyutundaki bu evlerde, mutfak, çalışma masası, salon ve yüksekte uyuma gibi özellikler bulunuyor.

İzmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; izmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Elite World Hotels Grubu dört yılda beş otel açacak!

Turizm sektöründe son yıllarda zincirleşme çalışmaları yürüten Elite World Hotels Grubu, bu kapsamda 2018 yılına kadar beş yeni otel açacak.

izmir Smart Hotels Haberi

izmir Smart Hotels


İzmir'in tanınmış siyasetçilerinden Süha Tanık'ın oğlu Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

Hakan Tanık ve Adnan Şen, Basmane'deki Hisar Oteli satın alarak tepeden tırnağa yeniledi. İki aile böylece İzmir'e 63 odalı yeni bir otel kazandırdı. Tanık ailesi yine aynı semtte 3 yıldızlı Tanık oteli işletirken, Şen ailesi ilk kez İzmir'de bir ticari yatırıma girmiş oldu.

Hakan Tanık, kendi otellerinde yıllık yüzde 92 doluluk oranı ile çalışıp yılda 15 bin yerli misafir, 7 binde yabancı misafir gecelemesi yaptırdıklarını belirterek "Kent turizmine katkımız, büyüğüm ve aynı zamanda eniştem olan Adnan Şen ile kurduğumuz Smart Hotels markasıyla...