27 / 04 / 2024

Güral Premier Hotels Resorts, Design Hotel ödülünü aldı!

Güral Premier Hotels Resorts, Design Hotel ödülünü aldı!

Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü.



Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü. Otel sağladığı hizmet kalitesi ile dünyanın en iyi 100 oteli ve Türkiye’deki en iyi 10 tasarım oteli arasına girmeyi başardı. Top Hotels, Güral Premier Hotel Belek’i de Türkiye’deki en iyi 10 aile dostu otel arasında değerlendirerek, mükemmellik sertifikası ile ödüllendirdi.

Açıldıkları günden itibaren Akdeniz’in gözde otellerinden olan ‘Güral Premier Hotel Belek’ ile ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ sağladığı imkan ve özellikli hizmetleriyle bölgelerinde farklı bir noktada konumlanıyor. Misafirlerine birinci sınıf unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden oteller, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ‘Design Hotel’ ve ‘Family-Friendly Hotel’ kategorilerinde mükemmellik sertifikası ile ödüllendirildi.

2010 yılında kapılarını açan ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ya şimdi de yeni baştan inşa edilerek yenilenen ‘Güral Premier Hotel Belek’ eklendi. İki yıl süren baştan aşağı yenilenme ve değişim projesiyle birlikte sezona hızlı bir giriş yapan ‘Güral Premier Hotel Belek’, doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak, iki ve üç katlı, ağaç boyunu geçmeyen yapılarıyla dikkat çekiyor.  



Geri Dön