09 / 05 / 2024

design hotel 2015 ödülünü kim aldı

design hotel 2015 ödülünü kim aldı

Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Ela Quality Resort Hotel'in 2015 değerlemesi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi'nde yer alan Ela Quality Resort Hotel tesisi (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

2015 Blue Day finalinde gayrimenkulün yıldızları bir araya geldi!

Gayrimenkulün Mavi Yıldızları 2015 Blue Day finalinde İstanbul'da bir araya geldi. 4 ayrı şehirden Coldwell Banker Profesyonellerinin katılımlarıyla düzenlenen Blue Day organizasyonlarının en büyüğü 30 Ekim 2015 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanb

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek

Tabanlıoğlu Mimarlık, London Design Festival 2015'e katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık ve Arik Levy, “Transition; Warm/Wet”/ “Geçiş; Sıcak/Islak” başlıklı enstalasyonları ile Londra Tasarım Festivali’nin ana mekanlarından Somerset House West Wing’de 10 Tasarımcı arasında yer aldı.

design hotel 2015 ödülünü kim aldı Haberi

design hotel 2015 ödülünü kim aldı

Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü. Otel sağladığı hizmet kalitesi ile dünyanın en iyi 100 oteli ve Türkiye’deki en iyi 10 tasarım oteli arasına girmeyi başardı. Top Hotels, Güral Premier Hotel Belek’i de Türkiye’deki en iyi 10 aile dostu otel arasında değerlendirerek, mükemmellik sertifikası ile ödüllendirdi.

Açıldıkları günden itibaren Akdeniz’in gözde otellerinden olan ‘Güral Premier Hotel Belek’ ile ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ sağladığı imkan ve özellikli hizmetleriyle bölgelerinde farklı bir noktada konumlanıyor. Misafirlerine birinci sınıf unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden oteller, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından,...