28 / 04 / 2024

Güral Premier Hotel Belek yenilendi!

Güral Premier Hotel Belek yenilendi!

Güral Premier Hotel Belek'te 2 yıl süren yenileme ve değişim projesi tamamlandı. 120 dönüm arazi üzerine yapılan Güral Premier Hotels Resorts, 570 oda ve bin 200 yatak kapasitesiyle hizmete açıldı.



Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, geçen yıl 110 milyon TL olan turizm grubu cirosunun 2015'te 120 milyon lirayı yakalayacağını söyledi. Tesisin yüzde 60 doluluğa ulaştığını anlatan Güral, yeni yatırımların gündemde olduğunu belirtti. Rusya'daki ekonomik krizin etkileri üzerine konuşan Güral, şöyle devam etti: "Avrupa ve Rusya bizim ana pazarlarımızdan, asla vazgeçemeyiz fakat misafir portföyümüzü çeşitlendirmeliyiz. Gelecek yıllarda Çinli turistleri ülkemizde ağırlamak isteriz. Genel turizm rakamlarına baktığımızda yılın yüzde 15-20 oranında bir düşüşle kapanacağını tahmin ediyoruz. Güral Premier Otelleri olarak bizdeki düşüşün ise yüzde 10 civarı olacağını düşünüyoruz. İç pazardaki talepte ise geçen yıllara oranla yüzde 50 artış aldık." 


HİZMETİMİZ İYİ, DOLULUK KÖTÜ 

Yunanistan ve Mısır'ın kriz içinde olduğunu hatırlatan Harika Güral, Avrupa'da Türkiye'deki kadar güzel ve yoğun hizmet veren oteller olmadığı halde doluluk oranlarının ve geceleme sayısının yüksek olduğuna dikkat çekti. Güral, "Türkiye en çok turist alan 6 ülke iken, gelir sıralamasında ilk 10'a giremiyor. Deniz kum güneş turizmi dışında 12 aya yayılacak alternatif turizm senaryoları üzerinde çalışarak bunu ülkemizin geneline yaymalıyız. Kıyı turizmi yapan otellerin en büyük sorunu 6-8 ay arası hizmet verebilmek" diye konuştu. 


EN İYİ SPA ÖDÜLÜ

Güral Premier 4 yıldır dünyanın en prestijli Spa ödülü olan 'World Luxury Spa Awards'ı alıyor. 3 bin metrekare alana kurulmuş olan Quu Spa'da 23 ultra lüks oda, Thai ve Hint masajı odası, içinde özel hamamı bulunan VIP süit, hamam, saunanın yanı sıra anti-aging hizmeti de veriliyor. 



Sabah 


Geri Dön