27 / 04 / 2024

Antalya Belek Güral Premier Hotel yenilendi!

Antalya Belek Güral Premier Hotel yenilendi!

Antalya Belek'teki Güral Premier Hotel, iki yılda 150 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenilendi. Otel, toplam 120 dönüm alan üzerindeki 570 odasıyla misafirlerini ağırlıyor.



Antalya Belek'teki Güral Premier Hotel, iki yılda 150 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenilendi. Otel, toplam 120 dönüm alan üzerindeki 570 odasıyla misafirlerini ağırlıyor. Otelin tanıtım toplantısında konuşan Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, "Doğayla iç içe, ağaç boyunu geçmeyen iki ve üç katlı OsmanIı-Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyan konaklarda, yeşillikler içinde, denize sıfır konumda hizmet veriyoruz. Her yaş grubunu bu otelde memnun edebiliriz" diyor. Turizmde ülkemizin en yakın rakiplerinin Akdeniz çanağı içinde yer alan ülkelerden Yunanistan ve Mısır'ın kriz içinde olduğunu vurgulayan Harika Güral, şunları söylüyor:


"Avrupa'da Türkiye'deki kadar güzel ve yoğun hizmet veren oteller olmadığı halde doluluk oranları ve geceleme sayısı daha yüksek. Türkiye'de çok iyi hizmet veren tesisler olmasına rağmen aızu edilen konaklama sayılarına ulaşılamıyor. Otel dışında insanların yapacak bir şeyi yok. Otel dışına çıktığında gündelik hayatın bir parçası olamadıkları, onları tatmin edecek restoran, kafe, alışveriş merkezi olmadığı için turistin otelden ayrılmadığı her şey dahil sistemi sürüyor. Avrupa ve Rusya bizim ana pazarlarımızdan, ne olursa olsun onlardan vazgeçemeyiz. Fakat misafir portföyümüzü de çeşitlendirmeliyiz. Gelecek yıllarda Çinli turistleri ülkemizde ağırlamak istiyoruz. Güral Premier olarak şu anda misafir dağılımımız yüzde 35 Rus, yüzde 25 Türk, yüzde 18 Kazak, yüzde 8 Alman şeklinde. Genel turizm rakamlarına baktığımızda yılın yüzde 15-20 oranında bir düşüşle kapanacağını tahmin ediyoruz. Bizdeki düşüşün ise yüzde 10 civarı olacağını tahmin ediyoruz." Güral Premier Hotel, her yaş grubu için ayrı oyun odalarının bulunduğu, sabah 9.00'dan akşam 23.00'e kadar profesyonel eğitmenler gözetiminde çocukların teslim edildiği Happyland alanı sayesinde çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği otellerden biri. Tesis bünyesindeki Aquapark da çocukların en çok ilgi gösterdiği alanlardan. Haftada bir düzenlenen çocuk festivalinde dünyaca ünlü şov ve müzikaller sahneleniyor. Bunların yanı sıra animasyonlar, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, açık ve kapalı geniş havuz alanları bulunuyor. Ayrıca son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış Quu Fitness salonu ve 3 bin metrekarelik spa merkezi var.


Para


Geri Dön