08 / 05 / 2024

antalya belek güral premier hotel

antalya belek güral premier hotel

Antalya Belek'teki Güral Premier Hotel, iki yılda 150 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenilendi. Otel, toplam 120 dönüm alan üzerindeki 570 odasıyla misafirlerini ağırlıyor.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Turizm sektörü canlandı: Antalya 18 günde 1,5 milyon turisti ağırladı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya 18 günde 1,5 milyon turistin geldiğini duyurdu. İşte detaylar

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

antalya belek güral premier hotel Haberi

antalya belek güral premier hotel

Antalya Belek'teki Güral Premier Hotel, iki yılda 150 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenilendi. Otel, toplam 120 dönüm alan üzerindeki 570 odasıyla misafirlerini ağırlıyor. Otelin tanıtım toplantısında konuşan Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, "Doğayla iç içe, ağaç boyunu geçmeyen iki ve üç katlı OsmanIı-Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyan konaklarda, yeşillikler içinde, denize sıfır konumda hizmet veriyoruz. Her yaş grubunu bu otelde memnun edebiliriz" diyor. Turizmde ülkemizin en yakın rakiplerinin Akdeniz çanağı içinde yer alan ülkelerden Yunanistan ve Mısır'ın kriz içinde olduğunu vurgulayan Harika Güral, şunları söylüyor:


"Avrupa'da Türkiye'deki kadar güzel ve yoğun hizmet veren oteller olmadığı halde doluluk oranları ve geceleme sayısı daha yüksek. Türkiye'de çok iyi hizmet veren tesisler olmasına rağmen aızu edilen konaklama sayılarına ulaşılamıyor. Otel...