27 / 04 / 2024

Antalya Güral Premier Hotel hizmete açıldı!

Antalya Güral Premier Hotel hizmete açıldı!

Serik’e bağlı Belek turizm merkezindeki Güral Premier Hotel’de 2 yıl süren yenileme yatırımı bitti.İsmail Güral 120 dönüm arazide 570 odasıyla hizmet vermeye başlayan oteli yenilemek için 150 milyon lira harcadı.



Serik’e bağlı Belek turizm merkezindeki Güral Premier Hotel’de 2 yıl süren yenilenme yatırımı bitti. 120 dönüm arazide 570 odasıyla hizmet vermeye başlayan otelin yenileme yatırımı için 150 milyon lira harcandı. Otelin yeni yüzü düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, eşi Nesrin Güral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve kızı Harika Güral, oğulları Sami Güral ve Ali Güral ile gelini Ceren Güral, Güral Premier Hotel Belek Genel Müdürü Atalay Arslan ve Güral Premier Hotel Tekirova Genel Müdürü Levent Toper katıldı. Toplantıda konuşan Harika Güral, doğayla iç içe, ağaç boyunu geçmeyen 2 ve 3 katlı Osmanlı-Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyan konaklarda misafirlerini ağırlamaya başladıklarını belirterek “Oteli yenilemedik, yeniden yaptık” dedi. “Özellikle çocuklu ailelerin ilk tercihiyiz” diyen Güral tesiste aileler için ayrıca kendine ait havuzu bulunan 2 katlı göl evleri olduğunu söyledi. Güral çocuklar için de ‘Happyland’ alanını tasarladıklarını belirterek “Aqua Park da otelin en çok talep gören bölümlerinden birisi. Ana restoranımızla eş zamanlı olarak yemek servisi sağladığımız Aquapark’ta, dev bir alana yayılmış olan su oyunları parkımızda hem büyükleri hem de çocukları ayrı ayrı düşündük” dedi. Güral, ayrıca beach bar’ların bulunduğu sahilde konumlanan açılıp kapanabilen çatısı ile Party Lounge alanının ve 50’den fazla makinası ile GameLand’ın büyük beğeni aldığına dikkat çekti.Bünyelerindeki Spa merkezinin 4 yıldır üst üste ödül aldığını da belirten Güral, Tekirova’daki 1600 yataklı otelle birlikte turizmde toplam bin 400 kişiye istihdam sağladıklarını söyledi. Personel için lojman yaptıklarını da belirten Güral “Çalışan memnuniyeti bizim için çok önemli. Turizm sektöründe çalışanların yıl ortalaması düşüktür. Bir yıl gördüğünüz garsonu bir sonraki yıl bulamazsınız. Bizim otellerimizde 10-15 yıl bir ortalamamız var” dedi. Güral Premier olarak turizmde yüzde 10 düşüş beklediklerini de anlatan Güral “Yerli turist sayısında ise yüzde 50 talep artışı aldık” dedi.


Nesrin Hanım titizliğini otele yansıttı


Bin 200 yatak kapasitesi ile hizmet veren Güral Premier Hotel Belek restoranıyla oldukça iddialı. Otelin yemek alanları 24 saat kesintisiz hizmet verirken restoranlarda ise ekolojik tarım ürünleri tercih ediliyor. Otelin bu konudaki duyarlılığına ise İsmet Güral’ın eşi Nesrin Hanım öncülük etmiş. Otelin resepsiyonuna alerji testi bile koyduran Nesrin Hanım, mutfağa giren birçok ürünü takip ediyor. Hatta birçoğunu da yetiştiriyor. Kütahya’da 50 baş Sanaen keçisi çiftliği bulunan Nesrin Hanım, ısırgan otu, keçi boynuzu ve kenet tohumu da yetiştiriyor. Nesrin Hanım ayrıca Kütahya’da yetiştirdiği 5 mandanın sütünü de bölgedeki çocuklu annelere ücretsiz dağıtıyor.


Star


Geri Dön