05 / 05 / 2024

izmir stad ihalesi

izmir stad ihalesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 15 bin kişi kapasiteyle yenilenecek Karşıyaka İlçe Stadı için Ali Acar İnşaat ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nı yapacak Doyap Yapı'yla sözleşmeleri imzaladı.

İzmir Limanı ihalesi 2 yıl Danıştay'da bekledi, kayıp 1 milyar dolar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir Limanı'nın ihalesini yapıyoruz ve Danıştay'da İzmir Limanı ihalesi 2 yıl bekliyor. 2 yıl sonunda burayı alacak olan kişi vazgeçiyor ve biz 1 milyar dolar kaybediyoruz. Şimdi bunu bana Danıştay neyle izah edecek" dedi...

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yine iptal oldu!

Karşıyaka camiasının 10 yılı aşkın süredir yapımını beklediği Karşıyaka Stadı'nın ihalesi ikinci kez iptal oldu. 

TOKİ İzmir projesinin ihalesi 12 Haziran'da!

2023 yılına kadar toplam 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, İzmir Ödemiş projesi düğmeye bastı.

TOKİ İzmir projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Çambel Mevkii’nde hayata geçirilecek olan 679 konutun ihalesi yapıldı.

İzmir Tire Stadı Ekim'de açılacak!

İzmir'in Tire İlçesi'nde 4 Eylül 2015 yılında temeli atılan yeni stadın çalışmalarında sona gelindi. 13 bin 500 seyirci kapasiteli stadın Ekim ayında hizmete girmesi planlanıyor.

İzmir Menemen İlçe Stadı’nda sona gelindi!

İzmir Menemen Belediyespor'un İlçe Stadı’nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stat, betonarme tribünde toplam 2.500 kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak.

İzmir Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yer altına alınmasıyla hayata geçirilecek olan Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir'den 332.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 332.7 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 3 Ağustos'ta yapılacak..

İzmir Konak'ta kat karşılığı inşaat ihalesi 3 Ağustos'ta!

İzmir Konak Belediyesi kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor. İhale 3 Ağustos'ta yapılacak..

Alsancak Stadı'nda yer teslimi tamam!

2015'te yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine inşa edilecek 15 bin kişilik yeni stadın ihalesi için son aşama da tamamlandı.

İzmir Karşıyaka Stadyumu ihalesi yapıldı!

İzmir’de inşa edilecek 15 bin kişi kapasiteli Karşıyaka Stadyumunun ihalesi TOKİ tarafından dün gerçekleştirildi..

izmir stad ihalesi Haberi

izmir stad ihalesi

Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 15'er bin kişi kapasiteli iki stad için Gençlik ve Spor Bakanlığı yer teslimini yaptı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 15 bin kişi kapasiteyle yenilenecek Karşıyaka İlçe Stadı için Ali Acar İnşaat ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nı yapacak Doyap Yapı'yla sözleşmeleri imzaladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı firmalara yer teslimini yaparken, şirketler için 2 yıl olarak belirlenen inşaat süreci başladı.  Kulüplerin kullanımında olan tesislerin boşaltılarak teslim edilmesi için başvuru yapıldı. 


RUHSAT SORUNU VAR 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ruhsat başvurusu yapacak firmalar onay çıkmaması durumunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ruhsat alma yolunu izleyecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gürsel Aksel Stadı'ndaki 1406 metrekarelik Büyükşehir arazisi ile  Karşıyaka'daki 30 metrekarelik şahıs arazisini . kamulaştırmaya çalışıyor. Firmalar ruhsat sorununu 2 ay içinde çözerek temel atmayı...