02 / 05 / 2024

İzmir statları acele kamulaştırma

İzmir statları acele kamulaştırma

Yalı Stadı'yla ilgili acele kamulaştırma kararı verilmesi halinde yetki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçecek, Yalı ve Gürsel Aksel'e de kazma vurulacak..

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

18 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Osmaniye, Kayseri, Ankara, Bartın, Bilecik, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Manisa, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Manisa, Mersin, Zonguldak sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

11 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Ankara, Bilecik, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Manisa, Mersin sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir'in iki ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Menderes ve Ödemiş ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Bergama için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Begama ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. İzmir Bergama için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Aliağa için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Aliağa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Karaburun için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Karaburun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Menderes'te acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli Menderes İlçesi sınırları içerisinde bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek ''154 kV Pancar TM-DDY Cumaovası TM Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Çeşme ve Urla'daki acele kamulaştırma kararı mecliste!

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerindeki bazı taşınmazların turizm yatırımlarına tahsisi amacıyla alınan acele kamulaştırma kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Urla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir statları acele kamulaştırma Haberi

İzmir statları acele kamulaştırma

Göztepe Gürsel Aksel ile Karşıyaka Yalı'ya yapılacak iki stadla ilgili süreç bu hafta başlayacak. İzmir'e gelip iki stadı gezen Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Yalı Stadı'nın yapımını hızlandırmak için Bakanlar Kurulu'na sunulacak acele kamulaştırma kararıyla ilgili yaklaşık 15 gündür masasında bekleyen dosyayı bu hafta imzalayıp, göndereceği öğrenildi. Çağatay Kılıç'ın dosyayı Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla birlikte yurt gezisinde olması nedeniyle şimdiye kadar masasında beklettiği öğrenildi. 


Yalı Stadı'nda çalışmaların başlaması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na acil durumlarda tek başına imar yetkisi veren 6306 Sayılı Kanun doğrultusunda hareket planı yapıldı. Kılıç'ın Bakanlar Kurulu'na göndereceği dosyaların imzalardan geçmesinin ardından mart ya da nisan ayı gibi inşaatlara başlanacak. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nm Yalı'daki süreci hızlandırmak için ruhsat çalışmasını Karşıyaka Belediyesi'nin yerine kendi bünyesinde yapabileceği de konuşulan bir...