18 / 05 / 2024

izmir Studio Nova

izmir Studio Nova

Stüdyo Nova 'da minimum fiyat 155 bin lira olarak belirlendi, projede anahtar teslimler Aralık 2014'te gerçekleştirilecek

Studio Nova teslim tarihi!

Studio Nova teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, projede fiyatlar 155 bin liradan başlıyor

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Flex Life Studio'da aynı gün tapu fırsatı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, firmaları tarafından İzmir Çigli'de inşa edilen Flex Life Studio projesiyle ilgili bilgi verdi. Yavuz, projeden ev satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini belirtti.

İzmir Studio City'de sıfır faiz kampanyası!

Emlak sektörünü hareketlendirmek için başlayan düşük sabit faiz kampanyasına bir destek de Yücesoy Mühendislik'ten geldi.

İzmir Flex Life Studio teslim tarihi!

35 daireye özel 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan İzmir Flex Life Studio projesi 3 bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. İşte İzmir Flex Life Studio teslim tarihi...

Flex Life Studio İzmir'de 175 bin TL'ye! 0,99 faizle!

Flex Life Studio İzmir projesinde ilk 35 daireye özel 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Flex LifE Studio projesi 2017 sonunda tamamlanacak...

İzmir Flex Life Studio Projesi'nin temeli Haziran'da atılıyor!

BYY inşaatın 40 milyon liralık yatırımla İzmir Çiğli de yaşama geçir diği "Flex life Studio'nun temeli haziranda atılacak.

İzmir Flex Life Studio projesi için düğmeye basıldı!

İzmir'de, cazibe merkezi olarak her geçen gün adını duyuran Çiğli-Ulukent akşındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. BYY İnşaat Çiğli'de Flex Life Studio projesini hayata geçiriyor.

İstanbul- İzmir Otoyolu’nun Altınova- Gemlik arası tamamlandı!

Otoyol inşaatında incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "15- 20 Ocak arasında sayın bakanımızın belirtecekleri tarihte yapılacak tören ile otoyolun Altınova-Gemlik arasındaki 40 kilometrelik kısmını hizmete açacağız." dedi.

Mehmet Müezzinoğlu: İzmir'e hastaneler yapacağız!

İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Son 12 yılda sağlık alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, "izmir'e şehir hastanelerini kazandıracağız" dedi.

Altınova yolunun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Havaalanı yoluna alternatif olacak Altınova imar yolunun temelini törenle attı. Başkan Menderes Türel, “Altınova bölgesi güneyde raylı sistem hattı, kuzeyde bu yolla kanatlanıp uçacak” dedi.

1990 yılında Nova Baran Plaza hizmete açılmış!

1990 yılında Nova Baran Plaza İş Merkezi hizmete açılmış. Şişli'de inşa edilen ve 24 milyar liraya mal olan plazanın 3 katında 46 mağaza alışveriş merkezi olarak hizmet edecekmiş.

Antalya Altınova yolunun temeli atıldı!

Yaklaşık 300 günde tamamlanması beklenen 25 milyon 231 bin lira sözleşme bedelli Altınova yolunun temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Antalya Altınova yolu açılıyor!

Toptancı Hal devamından başlayıp Altınova üzerinden Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak 60 metrelik yol çalışmasına başlandı. Yol tamamlandığında, havaalanı yoluna alternatif olacak, Gazi Bulvarı ve Altınova Kavşağı’ndaki trafik rahatlayacak.

izmir Studio Nova Haberi

izmir Studio Nova


Stüdyo Nova projesi 1 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor. Teslimleri Aralık 2014'te gerçekleştirilecek olan Stüdyo Nova Yaman Group imzası taşıyor.


Stüdyo Nova İzmir 'de yer alan konutların alanları 70 metrekare ile 75 metrekare arasında değişiyor. Proje Bornova'da yaşama geçiriliyor.


Yaman Group Stüdyo Nova 'da 36 konut bulunuyor. projede yer alan konutlara yüzde 30 peşinatla sahip olunabiliyor.


Stüdyo Nova 'da minimum fiyat 155 bin lira olarak belirlendi, proje; otogara, otoyola, Bahçeşehir Koleji'ne ve Yaşar Üniversitesi'ne yakın konumda yaşama geçiriliyor.


Telefon: 0 (232) 489 1173

Web Adresi: http://www.studionovabornova.com/

Ceren...