06 / 05 / 2024

izmir tahtalı barajı

izmir tahtalı barajı

İzmir'de yer alan Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda süren inşaat çalışmaları dikkat çekiyor. Havza içindeki binanın kolej haline getirileceği iddia ediliyor...

İzmir Tahtalı Barajı 'nı korumak için 2.5 milyon lira harcandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli su kaynağı Tahtalı Barajı ve Havzası’nı korumak ve kentin akciğerlerini büyütmek için başlattığı yeşil seferberliğinde 650 bin fidana ulaştı. Ağaçlandırma çalışmaları için bugüne kadar 2.5 milyon lira harcandı

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı ihalesi 11 Haziran'da!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 11 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir'de baraj havzasındaki iki mahalle taşınıyor!

İzmir'de yapımı devam eden Rahmanlar Barajı havzasında kalan iki mahalle taşınıyor. 

İzmir Çamlı Barajı'nın yapımıyla ilgili 8 soru!

Devlet Su İşlerinin İzmir Çamlı Barajı yapımı konusundaki karar değişikliği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa Yiğitler Barajı için acele kamulaştırma yapılacak!

İzmir-Kemalpaşa Yiğitler Barajı işinin yapımı amacıyla bazı alanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.. 

İzmir Rahmanlar Barajı'nın inşaatı 2018'de tamam!

DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, İzmir'de bulunan 4 projenin inşaat alanlarını gezdi. Eker, yetkililerden çalışmalar ve projelerin inşaat aşamaları hakkında bilgi aldı.

İzmir Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı!

İzmir Kemalpaşa'da yapılması planlanan Yiğitler Barajı için temel atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

İzmir Alionbaşı Barajı için imzalar atıldı!

ORMAN ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü tarafından İzmir’de yapılacak Alionbaşı Barajı proje yapımı işinin sözleşmesi imzalandı. Proje tamamlandığında milli ekonomiye 16 milyon TL katkı sağlanacak.

İzmir Narlıdere'deki Ali Onbaşı Barajı 2017'de tamamlanacak!

Narlıdere Ali Onbaşı deresi üzerine yapılması planlanan baraj için proje ihalesi tamamlandı. DSİ 2. (İzmir) Bölge müdürü Hayati Çelenk barajın tamamlanması ile birlikte taşkın sularının bu barajda birikeceğini ve taşkın riskinin sıfıra indirileceğini belitti.

İzmir Yiğitler Barajı 4 yılda bitecek!

İZMİR Valisi Toprak, Kemalpaşa Yiğitler'de yapılacak OSB'nin kullanım suyu ve tarımsal sulama amaçlı barajın dört yılda tamamlanacağını söyledi.Toprak, 20 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihaleye 50 den fazla firmanın katılması beklendiğini söyledi.

İzmir'e yapılacak yeni stadın yeri belli oldu!

Aziz Kocaoğlu, İzmir'de yapmak istedikleri yeni stadın yerinin Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde olduğunu açıkladı. Kocaoğlu Tahtalı Barajı Koruma Havzası içinde kalan 86 dönümlük bölümüne yeşil alan ve antreman sahaları yapılabileceğini söyledi.

İzmir'de baraj doluluk oranları yüzde 75.6 seviyesine ulaştı!

İzmir'de son haftalarda yağan yağmurlar barajları doldurdu. Son yağışlarla birlikte Şubat ayında barajlardaki su seviyesi İzmir'de yüzde 75.6 seviyesine ulaştı.

İzmir Rahmanlar Barajı'nın gövde dolgusu başladı!

İzmir Ödemiş ilçesinde, içme suyu ve sulama suyu sağlayacak Rahmanlar Barajı’nda gövde dolgusu için çalışmalar sürüyor.

izmir tahtalı barajı Haberi

izmir tahtalı barajı


İzmir'in içme suyu ihtiyacının önemli bir bölümünü sağlayan Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda devam eden inşaat çalışmaları sonunda havza içerisinde yer alan binanın kolej olacağı öne sürüldü. Eskiden bir giyim firmasına ait olan bina için daha önce alışveriş merkezi, hastane ve okul yapılmak...