29 / 09 / 2024

izmir tapu

izmir tapu

2013 yılı itibariyle sanayi ve fabrikaların faaliyet yeri olması sebebiyle İzmir'in hatta Türkiye'nin en çok gelişim gösteren ilçelerinden birisi olan Torbalı'ya her yıl binlerce insan yurt içi göçleri ediyor...

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde tapu müjdesi: İstanbul, Ankara, İzmir'in de olduğu 29 şehir için erişime açıldı!

TOKİ'den 'İlk Evim Arsa' projesi çerçevesinde tapu müjdesi geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 29 şehirde dün itibarıyla arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir Karaburun'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Karaburun Belediye Başkanlığı ve Karaburun Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile vatandaşların gayrimenkul alım satım işlemleri hızlanacak. 

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

İzmir Narlıdere'de tapu işlemlerine büyük kolaylık!

İzmir Narlıdere Belediyesi ile Narlıdere Tapu Müdürlüğü, tapu işlemlerini kolaylaştırmak için işbirliği protokolü imzaladı.

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

İzmir KOSBİ'de tapu sevinci!

İzmir’in en büyük organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) sanayiciler için yeni parselasyon çalışmalarında tapu dağıtım aşamasına gelindi.

İzmir Flex Life Studio'da aynı gün tapu fırsatı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, firmaları tarafından İzmir Çigli'de inşa edilen Flex Life Studio projesiyle ilgili bilgi verdi. Yavuz, projeden ev satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini belirtti.

İzmir Tapu Müdürlüğü yeni binasına taşınmalı!

Geçtiğimiz hafta İzmir merkezine taşınan Gündoğan Oto ve Emlak'ın sahipleri Sümeyra Gündoğan ve Fatma Kaplan, Tapu Müdürlüğü'nün yeni bir binaya taşınması fikrine tam destek verdi.

ERA Gayrimenkul İzmir'de tapu ve hukuk eğitimi verdi!

ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği eğitim desteğiyle de devam ediyor. Çıkarma yaptığı İzmir’de, ‘tapu ve hukuk’ eğitimi veren ERA, bölgedeki yatırım potansiyeline de dikkat çekti.

Eminevim İzmir'de tapu teslimi gerçekleştirdi!

Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim'den İzmir'de toplu tapu teslimi!

Eminevim. İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim İzmir'de toplu tapu teslimi yaptı

Farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

izmir tapu Haberi

izmir tapu
2013 yılı itibariyle sanayi ve fabrikaların faaliyet yeri olması sebebiyle İzmir'in hatta Türkiye'nin en çok gelişim gösteren ilçelerinden birisi olan Torbalı'ya her yıl binlerce insan yurt içi göçleri ediyor. Torbalı'da bu göç oranlan da her geçen gün yeni bir apartman ve beraberinde daire satışlarını getiriyor.
İstanbul ve Adapazarı'ndan sonra sanayinin hızla geliştiği ve fabrikaların adresi haline gelen ve 700'e yakın fabrikanın faaliyetine ev sahipliği yapan Torbalı'da 10 yıl önce nüfus 50 binlerde olurken 2013 yılında bu rakamlar 150 bine ulaştı. Yurtiçi göçlerin ilk sırasında yer alan İzmir'in hatta Türkiye'nin en çok gelişim gösteren ilçeleri arasında yer alan Torbalı'da taşınmaz emlak alım ve satımları da büyük dikkat çekiyor. Her yıl binlerce insana ekmek kapısı olan ve göç etmesine neden olan bu...