04 / 07 / 2024

izmir Tarihi Bornova Evi

izmir Tarihi Bornova Evi

Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi'nin ardından bu kez de Tarihi Bornova Evi'ni hizmete açacak. Evin restorasyonu Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 6 ay süren çalışma sonunda tamamlandı.

İzmir Bornova'da 16 konut satılıyor! İZBETON tarihi duyurdu! 

İZBETON A.Ş., İzmir Bornova'da yer alan 16 adet konutu satıyor. Peki İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

İzmir Tarihi Meslek Fabrikası Binası'nın devrine sert tepki!

İzmir Tarihi Meslek Fabrikası'na ait Bina'nın Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı'na devredilmesi İzmir halkı tarafından büyük tepki gördü.

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı 11 Mayıs'ta açılıyor!

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan iş yerleri 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kontrollü olarak hizmet verecek.

Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesi "Ofis alırken de Yücesoy" sloganıyla tanıtılıyor. Peki Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi ne zaman?

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat!

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat listesi 259 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

DRC Grup tarafından imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 196 bin TL'den başlıyor.

Bornova Folkart İncity teslim tarihi!

Bornova Folkart İncity teslim tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirtiliyor. Folkart İncity'de fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor...

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bina çöktü!

İzmir’in Tarihi Kemaraltı Çarşısı’nda bulunan tarihi bina bakımsızlık nedeniyle çöktü. Dükkanda çalışan işçiler yıkıntının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İzmir Folkart Time 2 teslim tarihi!

Toplam 750 daire ve 17 ticari üniteden meydana gelen İzmir Folkart Time 2 teslim tarihi 2019 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Folkart Time 2 Bornova teslim tarihi!

Folkart Time 2 Bornova teslim tarihi 2019 yılı sonu olarak belirtiliyor. Folkart Time 2 projesinde 750 daire ve 17 ticari birim olacak...

izmir Tarihi Bornova Evi Haberi

izmir Tarihi Bornova Evi


İzmir'in Bornova Belediyesi restorasyonu tamamlayıp geçtiğimiz yıl hizmete soktuğu Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi'nin ardından bu kez de Tarihi Bornova Evi'ni hizmete açacak. Erzene Mahallesi 17 sokakta bulunan tarihi evin restorasyonu Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 6 ay süren çalışma sonunda tamamlandı.



Yeni...