30 / 04 / 2024

izmir tarla satış

izmir tarla satış

İzmir 13. İcra Müdürlüğü İzmir Bornova'daki Kazımdirik Mahallesi Eski İzmir Yolu mevkiinde bulunan tapunun 461 ada, 23 parselinde kayıtlı 614 metrekare tarla vasıflı taşınmazı açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Milli Emlak Arnavutköy'de 1934'te 600 liraya tarla satıyormuş!

Milli Emlak Müdürlüğü günümüzde olduğu gibi geçmiş yıllarda da tarla satışı yapıyormuş. 1934 yılındaki gazete ilanında 600 liraya tarla satışı için ilan vermiş...

Yalova Merkez'de Mahkeme Kararıyla Satılık 10.215 m² Tarla!

Mahkeme kararıyla satışa çıkarılan tarla Yalova Merkez'de! Mahkeme tarafından verilen kararla, Yalova Merkez'de bulunan 10.215 m² büyüklüğündeki tarla satışa sunuldu.

Zonguldak'ın en gözde ilçesinde imarlı tarla satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma  ilçesi Filyos Mahallesi'nde bulunan tarla satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:15'tegerçekleştirilecek.

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bergama Belediyesi 11 adet tarla satıyor!

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama Ayasköy, Kurtuluş, Çitköy, Aşağıkırıklar, Tekkedere'de yer alan 11 adet tarlayı satışa çıkardı.

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

İzmir'de satışa çıkarılan araziler meclis gündeminde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından son 1 yılda İzmir'de satışa çıkarılan araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020'nin ilk 6 ayında 182 bin tarla, 154 bin arsa satıldı!

İstanbul 11 bin 639, Antalya 10 bin 250, Konya 8 bin 762, Ankara 8 bin 232, Bursa 7 bin 739 ile en çok tarla satışı yapılan şehirler oldu.

Gaziantep ve İzmir konut satışındaki payını yükseltti!

Faizlerin yüzde 1’in altına inmesi ipotekli konut satışlarını Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 525,1 oranında arttırdı. 10 büyük kentten aralarında İstanbul’un da olduğu 3 şehirde satışlar düşerken, 7 şehirde ise yükseldi.

İzmir konut satışında Türkiye 3.’sü!

Ege'nin incisi İzmir konut satışında Türkiye 3.'sü oldu. Peki en çok konut satılan ilçeler hangisi?

İzinli kenevir üretimi tarla satışlarını artırdı!

Tapucom kurucu ortağı Emre Erşahin yaptığı açıklamada “İzinli kenevir yetiştiriciliğinin tarla satışlarını hareketlendirdiğini gözlemliyoruz. Kenevir üretiminden elde edilen gelirle tarla yatırımının oldukça kısa sürelerde geri alınabildiğini söyleyebiliriz” dedi.

İzmir, konut satışlarında İstanbul'u 10'a katladı!

İzmir, en çok göç alan 3. şehir olmasına rağmen, son 5 yılda konut satışlarında yüzde 16 büyümeye ulaşarak, İstanbul ve Ankara’yı geride bıraktı...

izmir tarla satış Haberi

izmir tarla satış


T.C. İzmir 13. İcra Müdürlüğü İzmir Bornova'daki 614 metrekare tarla vasıflı taşınmazı açık artırma suretiyle satışa çıkardı. Satışa konu olan taşınmaza 1 milyon 175 bin lira değer biçildi. İhale 6 Kasım 2012 Salı günü saat 09.00-09.10 arasında, İzmir 13. İcra Müdürlüğü adresinde yapılacak. 

Detaylı bilgi için