15 / 05 / 2024

izmir tav oteli

izmir tav oteli

Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak.

Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu!

Akfen GYO İzmir Ibis Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu. İşte Akfen İzmir Ibis Oteli'nin ayrıntılı değer tablosu...

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

İzmir Atlas Oteli'nin restorasyonu diğer binalara umut oldu!

Atlas Oteli'nin restorasyonu, eskiyen diğer binalar için umut oldu. Çankaya'daki eski tütün deposunun mezbelelik görüntüsü içinde çalışma yapılması bekleniyor.

Güzel İzmir Oteli BID uluslararası kalite ödülü aldı!

GÜZEL İzmir Oteli, dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen BID, ( iş inisiyatifi yönelimleri ) uluslararası kalite ödülü kazandı.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

TAV Airport ikinci otelini İzmir'de açtı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı.

TAV Airport Hotel ikinci otelini İzmir'de açtı!

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı. Proje şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.

TAV Airport Hotel İzmir’de de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak.

izmir tav oteli Haberi

izmir tav oteli

Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Otelin işletmesini yürüten BTA Havalimanları Yiyecek İçecek İşletmeleri A.Ş İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, TAV Airport Hotel’i İzmir’e taşırken yılda yaklaşık 11 milyon yolculuk potansiyeli göz önünde bulundurduklarını belirtti. 


Otelin tanıtımı amacıya düzenlenen basın toplantısında konuşan Cesur, BTA'nın 5 ülkedeki 11 havalimanında, İstanbul Deniz Otobüslerinde ve UNIQ İstanbul'da yiyecek içecek hizmetlerini yürüttüğünü, 500 aşçısıyla günde yaklaşık 90 bin yolcuyu ağırladığını ifade etti.


Şirketin 2004 yılından bu yana İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan TAV Airport Hotel'in işletmesini yürüttüğüne dikkat çeken Cesur, grubun ikinci otelinin İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda BTA'nın işletmeciliğinde hizmete gireceğini...