11 / 05 / 2024

izmir tavan çatlama

izmir tavan çatlama

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 katlı bir binanın 4'üncü katındaki bir dairede tavan ve zeminde meydana gelen çatlama sonrası bina tahliye edildi. 

İzmir'de tavanı çatlayan bina tahliye edildi!

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 katlı bir binanın 4'üncü katındaki bir dairede tavan ve zeminde meydana gelen çatlama sonrası bina tahliye edildi. 

Bodrum’da emlak fiyatları tavan yaptı!

Yatırımcının gözdesi Bodrum’daki emlak fiyatları, ‘Turizm bitti’ diyenlere inat tavan yaptı. En pahalı emlak rekoru ise Yalıkavak’tan geldi. 'Bodrum'un tek rakibi ABD'nin gözde bölgesi Beverly Hills' yorumları yapıldı.

Erzurum'daki atlama kuleleri EYOWF 2017'ye yetiştiriliyor!

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan ve 2014 yılında toprak kayması sonucu pistleri çöken atlama kulelerinin 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpik Festivali'ne (EYOWF 2017) yetiştirilmesi için yoğun çalışma başlatıldı.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Yeşil GYO kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik tarihini güncelledi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik tarihinin güncellemesi hakkında Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün başvuruda bulundu. İşte ilgili dosya..

Alarko GYO'dan Sermaye Tavanı Süresinin uzatılmasına ilişkin SPK izni!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko GYO'dan Sermaye Tavanı Süresinin uzatılmasına ilişkin SPK izni çıktı. ,

Panora GYO 2016 tavan kur açıklaması!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kiracılarına, aylık asgari ve hasılat kirası bedellerine ilişkin olarak, tavan kur uygulamasının 2016 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında da devam ettirilmesine karar verdi.

Daimi Tavan: Korsanlar yasal emlakçılardan daha çok!

Çerkezköy'deki emlakçılar, ilçede kayıt dışı olarak korsan emlakçılık yapan kişilerden dert yandı. Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, korsan çalışan emlakçıların yasal emlakçılardan daha çok olduğunu belirtti.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

Alarko GYO sermaye tavanını değiştirmiyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kayıtlı sermaye tavanının 20.000.000,-TL olarak devamı için gerekli işlemleri yapacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama şöyle:

Emlak sektöründe Aralık ayından itibaren satışlar tavan yapacak!

Seçim sonrasında siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla emlak ve gayrimenkul sektöründe aralık ayından itibaren satışların tavan yapması bekleniyor.

Özderici GYO kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresini uzattı!

Özderici GYO mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin uzatılması amacıyla esas sözleşmenizin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin tadil edilmesine Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay verildi.

Körfez GYO'nun sermaye tavanı belirlendi!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kamu Aydınlatma Plarformu'na bugünkü yaptığı açıklamaya göre kayıtlı sermaye tavanı 330 milyon TL olarak belirlendi.

izmir tavan çatlama Haberi

izmir tavan çatlama

İzmir'de Kazım Dirik Mahallesi 167 sokakta yer alan 5 katlı binanın 4'üncü katındaki dairenin zemininde ve tavanında çatlama meydana geldi. Dairede yaşayan üniversite öğrencisi panik yaşayarak dışarı çıktı. Milliyet'te yer alan habere göre; 14 daireli binada bulunan diğer kişilere bildirilmesi sonrası çoğunluğu üniversite öğrencisi 20 kişi apartmanı tahliye etti. İhbar üzerine bölgeye 110 AKS, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından sokağın giriş ve çıkışı şeritle kapatılırken, olası çökmeye karşı binaya kimse alınmadı. Binadan tahliye edilenlerin geceyi yakınları ve arkadaşlarında geçirecekleri ifade edildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bornova Belediyesi ekiplerinin binada ve dairede inceleme yapacağı ifade edildi. 

'ZEMİNDEKİ DÖŞEMELERİN PATLADIĞINI YUKARIYA ÇIKTIĞINI FARK ETMİŞLER'

Apartmanda oturan Habip Yılmaz, "Birinci katta oturuyorduk. Komşularımız dışarı çıkmıştı. Ses duyduk,...