29 / 04 / 2024

İzmir teleferik tesisleri yarın açılıyormu

İzmir teleferik tesisleri yarın açılıyormu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor. Teleferikteki ilk yolculuğu belediye başkanları ve Büyükşehir Meclis üyeleriyle Başkan Aziz Kocaoğlu gerçekleştirdi.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Sümerbank'ın İzmir'deki tesisleri ve arazileri mecliste!

Sümerbank'ın İzmir'de bulunan eski basma fabrikası tesisleri ve arazileri meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

İzmir Selçuklu'daki teleferik projesinde hazırlıklar tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Selçuklu'daydı. Eroğlu, ilçede yapılması planlanan teleferik projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Alanya Teleferik Projesi Mayıs'ta tamam!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, tam gaz devam ediyor.

10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri!

Çetmen İnşaat'ın İzmir Pancar'da hayata geçirdiği sanayi sitesinde satışlar devam ediyor. İşte 10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri...

İzmir Entegre Tesisleri'nin ÇED toplantısı 1 Eylül'de!

İzmir İli, Ödemiş İlçesi'nde Katı Atık Yönetimi Entegre Tesisleri projesinin yapılması planlanmakta. Projenin ÇED toplantısı 1 Eylül'de gerçekleşecek.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

İzmir teleferik tesisleri yarın açılıyormu Haberi

İzmir teleferik tesisleri yarın açılıyormu

Aziz Kocaoğlu,  "İzmir'e yakışan bir tesis oldu. Vatandaşlarımızın burada aileleriyle, çocuklarıyla hoşça vakit geçirmelerini diliyorum" diye konuştu. 


Hem körfez hem de baraj gölü manzarasıyla kentin önemli turistik tesislerinden biri olan Balçova Teleferiği'ni sil baştan yenileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, AB standartlarında yapılandırdığı modern tesisi yarın (31 Temmuz Cuma) halkın hizmetine sunuyor. 10.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Teleferik Tesisleri'ne ilk yolculuğu ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmirlileri muhteşem doğası ile görenleri büyüleyen tesislere çağırdı.


AB STANDARTLARINDA YENİLENDİ

Tesisleri Avrupa Birliği standartlarında baştan sona yenilediklerini ve vatandaşların burada aileleriyle hoşça vakit geçirebilmesi için gerekli düzenlemeleri yaptıklarını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir'in bu simge yapısıyla ilgili özet bilgi verdi. Başkan Kocaoğlu, "Tesisler...