07 / 05 / 2024

izmir teleferik yenileniyor mu

izmir teleferik yenileniyor mu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AB standartlarında kurulacak yeni Balçova Teleferik Tesisleri’nin temelini attı

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Selçuklu'daki teleferik projesinde hazırlıklar tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Selçuklu'daydı. Eroğlu, ilçede yapılması planlanan teleferik projesiyle ilgili bilgiler verdi.

İzmir Ödemiş'teki düğün salonları yenileniyor!

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

İzmir Selçuk'a teleferik geliyor!

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Yolcu, "Teleferik projesi ekolojik dengeyi dikkate alan bir projedir." dedi.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

İzmir Teleferik Tesisleri hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Balçova Teleferiği, rutin bakımın ardından yeniden hizmete başladı. 20 adet kabin led lambalarla ışıklandırılınca gece çok güzel bir görüntü oluştu...

İzmir'de açılan teleferik hattında arıza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "Balçova Teleferik Tesislerinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her projesi gibi İzmirlileri yolda bıraktığını" belirtti.

İzmir teleferik tesisleri yarın hizmete giriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor. Teleferikteki ilk yolculuğu belediye başkanları ve Büyükşehir Meclis üyeleriyle Başkan Aziz Kocaoğlu gerçekleştirdi.

İzmir’de teleferik heyecanı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 1974 yılında hizmete açtığı, 2007 yılında kapatılan Balçova Teleferik Tesisleri yenilendi. Tesis, 41 yıl sonra bu yaz yeniden kapılarını açacak. İşte ayrıntılar...

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri açılıyor!

Balçova Teleferik Tesisleri, güvenlik testlerini aştı. Önümüzdeki ay seferlerin başlayacağını duyuran yetkililer, uluslararası sertifikasyon belgesinin gelmesinin ardından seferlere başlanacağını duyurdu.

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri'nin ihale süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Nisan sonunda açmayı planladığı Balçova Teleferik Tesisleri'nin giriş bölümünü düzenleyecek yeni bir ihale süreci başlattı..

izmir teleferik yenileniyor mu Haberi

izmir teleferik yenileniyor mu

Uzun yıllar İzmir’in simgeleri arasında yer alan ancak Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin “kullanılması sakıncalı” raporu sonrasında hizmete kapatılan Balçova Teleferik Tesisleri’nin baştan sona yenilenmesi için çalışmalar başladı. AB standartlarına uygun olarak yeni baştan tasarlanan ve saatte 1200 yolcu taşıyacak olan Balçova Teleferik Tesislerinin temeli İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katıldığı törenle atıldı. 8’er kişilik kabinlerde yolculuk süresinin 2 dakika 42 saniye olacağı yeni teleferik, 12 milyon 65 bin 500 TL maliyet ile yenilenecek ve önümüzdeki yılbaşında çok daha modern ve güvenli bir şekilde İzmirliler’e hizmet vermeye başlayacak.


İzmir’in simgesini yeniliyoruz

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, teleferiği kente kazandıran Belediye Başkanı Ercüment Uysal’ı rahmetle andı. 2007 yılından bu yana teleferiğin yeniden hayata geçmesi için çalıştıklarını kaydeden Başkan...