28 / 04 / 2024

izmir torbalı belediyesi

izmir torbalı belediyesi

İzmir Torbalı Belediyesi 29 Ekim Mahallesinde üzerinde akaryakıt istasyonu bulunan bir gayrimenkul ile Tepeköy Dirik Caddesinde süpermarket olarak kullanılan iki katlı işyerini satmak üzere ihale düzenledi

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

TOKİ İzmir Torbalı projesine 4 bin 751 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Torbalı İlçesi Ayrancılar Mahallesi’nde inşa edilen 286 konutluk projede hak sahipleri belirlendi. 

İzmir Torbalı alt gelir kura sonuçları! İsim isim!

İzmir Torbalı alt gelir kura sonuçları! İsim isim açıklandı. Kura çekilişi bu sabah gerçekleştirilen projede toplamda 286 daire yer alıyor. 

TOKİ İzmir Torbalı kura sonuçları açıklandı! 

TOKİ tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirilen 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Kuralar sabah saat 11:00'da Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda çekildi.

TOKİ İzmir Torbalı kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir Torbalı'da inşa edilen projedeki 286 konutun kurası bugün çekildi. TOKİ İzmir Torbalı kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

TOKİ İzmir Torbalı kura sonucu tam liste 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir'in Torbalı İlçesi'nde hayata geçirilen projedeki 286 konut için kura bugün çekildi. İşte TOKİ İzmir Torbalı kura sonucu tam liste 2018..

TOKİ İzmir Torbalı orta gelir kura sonucu açıklandı!

TOKİ İzmir Torbalı orta gelir kura sonucu açıklandı. Toplamda 159 daireden oluşan projede 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı!

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı. TOKİ İzmir Torbalı projesinde yer alan 286 konutta kura sonuçları belirlendi.

TOKİ İzmir Torbalı kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği toplam 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Kura çekilişi Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda saat 11:00’da yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı projesinde yer alan 286 adet konut için başvurular yarın sona eriyor.

izmir torbalı belediyesi Haberi

izmir torbalı belediyesi

İzmir Torbalı Belediyesi 29 Ekim Mahallesinde üzerinde akaryakıt istasyonu bulunan bir gayrimenkul ile Tepeköy Dirik Caddesindeki iki katlı bir işyerini satmak üzere ihale düzenledi.

29 Ekim Mahallesindeki akaryakıt istasyonunun tahmini fiyatı için 2 milyon 452 bin 63 lira istenirken geçici teminatın 73 bin 561 lira olduğu belirtildi. İhale 10 Ocak 2012 tarihinde belediye binasında gerçekleştirilecek.

Öte yandan Tepeköy Mahallesinde 6 katkı bir binanın bodrum ve zemininde yer alan ve halen süper market olarak hizmet veren işyeri içinde 1 milyon 438 bin 784 lira tahmini fiyat ve 43 bin 163 lira geçici teminat istendi. Bu işyerini satışı da 10 Ocak 20112 tarihinde belediye binasında gerçekleştirilecek.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com...