19 / 05 / 2024

İzmir Torbalıya 400 yeni tesis yapılacak

İzmir Torbalıya 400 yeni tesis yapılacak

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Revize edilen imar planı ile 400 yeni fabrikanın yatırımı için potansiyel alan oluşturduk. Bu ilçemizin önünü yatırım alanında açtı" dedi.

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

Vatan Bilgisayar'dan Oppo Reno 7 ve Oppo A96'ya 400 TL indirim! 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Oppo  Reno 7 ve Oppo A96'ya 400 TL indirim uyguladı! Peki, Vatan Bilgisayar'da Oppo Reno 7 ve Oppo A96 fiyatları ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan Xiaomi Poco X3 Pro'ya 400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Hepsiburada, Mart ayında elektronik ürünlere yaptığı indirimler ile gündemde kalabildi. Bunlardan en çok ilgi gören ise Xiaomi'nin alt markası olan Poco X3 Pro'ya yapıldı! Tam 400 liralık indirim uygulandı. Peki, Poco X3 Pro fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Eşyalarını almak için binaya girdiler, çatırtı sesleri büyük panik yaşattı!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında riskli binalara ev sakinlerinin eşyalarını almak için 15 dakikalığına girmesine izin verildi. Binadan gelen çatırtı sesleri üzerine vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Depremle yaşamayı nasıl öğreniriz?

İzmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda bina enkaza dönüştü. 70'den fazla kişinin hayatını kaybettiği depremde binaların sağlığı tartışılmaya başlandı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fuat Bol, bugünkü köşe yazısında binaların dayanıklılığını kaleme aldı.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ İzmir Torbalı 2. Etap ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  İzmir Torbalı'nın 2. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar 2020 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede 161 adet konut yer alacak.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

İzmir Torbalıya 400 yeni tesis yapılacak Haberi

İzmir Torbalıya 400 yeni tesis yapılacak

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Revize edilen imar planı ile 400 yeni fabrikanın yatırımı için potansiyel alan oluşturduk. Bu ilçemizin önünü yatırım alanında açtı" dedi.


Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak göreve geldiği 21 aylık süreçte yapılan yatırımları anlattı. Torbalı’nın büyük hedeflere odaklandığını, kamu yatırımlarının yerel projelerin kaldıracı haline geldiğini ifade eden Görmez, inşaatına başlanan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nde mutlu sona gelindiğini söyledi. SGK hizmet binasının bittiğini, yapımı belediyece tamamlanan huzur evinin yakında açılacağını, 22 aylık sürece 100 kilometre asfaltlama yaptıklarını dile getiren Görmez, "Merkezdeki yedi mahallemiz için kent meydanları projesi hazırladık. Bunları da yavaş yavaş uygulamaya sokuyoruz. Torbalı’yı şantiye alanına çevirdik. Her noktada olmaya her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Devlet...