19 / 05 / 2024

izmir Tourizmir Zirvesi ne zaman

izmir Tourizmir Zirvesi ne zaman

İzmir Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir CVB Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin destekleriyle 1 - 3 Ekim 2015'te "Tourizmir Zirvesi" düzenlenecek.

İzmir TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 29 Haziran'da!

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 

İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 20-22 Ekim'de!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneğince (İZSİAD) bu yıl üçüncüsü düzenlenecek İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı, 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İzmir Kentler Zirvesi'nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İzmir'i Sevenler Platformu, İzmir Konfederasyonu ve Müteahhitler Federasyonu, "Kent Zirveleri" kapsamında kentsel dönüşüm konulu toplantı yaptı. "'Kent Zirveleri" kapsamında kentsel dönüşümü ele alındı.

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Agora ve Kadifekale UNESCO yolunda!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, önceki gün İzmir'de gerçekleştirilen "TOURIZMIR Zirvesi"nde "Kemeraltı, Agora, Kadifekale için de UNESCO'ya hazırlık sürecini başlatmak durumundayız" açıklamasını yaptı...

İTO'dan turizm zirvesi!

İTO tarafından 1-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 'Tourizmir Zirvesi' hakkında konuşan Demirtaş, "Bu zirve ile dünya turizminde söz sahibi olan isimlere kentimizi tanıtacağız" dedi.

Tourizmir Zirvesi 1-3 Ekim 2015'te!

İzmir Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir CVB Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin destekleriyle 1 - 3 Ekim 2015'te "Tourizmir Zirvesi" düzenlenecek.

İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi 14 Ekim'de başlıyor!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTI OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek.

EGİAD'tan İzmir'de kentsel dönüşüm zirvesi!

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm Zirvesi İzmir'de 8 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek. İzmir'deki zirveye Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ev sahipliği yapacak. İşte zirve programı ve detaylar...

İzmir Ekonomi Zirvesi gerçekleşti!

Yeni Asır'ın önderliğinde gerçekleştirilen İzmir Ekonomi Zirvesi 'nde iş dünyası temsilcilerinin taleplerine destek veren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "İzmir'in serbest bölgeler şehri olmasını istiyoruz" dedi

İzmir Ekonomi Zirvesi bugün gerçekleştirilecek!

İzmir iş dünyası bugün, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilecek "İzmir Ekonomi Zirvesi"nde bir araya gelecek. Zirvede kent ekonomisini yakından ilgilendiren tüm konular detaylarıyla konuşulup, önemli kararlar alınacak

İzmir iş dünyası, Ekonomi Zirvesi'ne hazırlanıyor!

24 Temmuz'da yapılacak olan Ekonomi Zirvesi'nin kendileri için çok önemli olduğunu belirten OSB başkanları, "Bölgeler dolacak ve üretim artacak. yeterli Eşitlik sağlanırsa bu bizim için büyük bir doping olur" dedi

İzmir Ekonomi Zirvesi 24 Temmuz'da yapılacak!

İzmir iş dünyasında, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla önümüzdeki 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek teşvik zirvesinin heyecanı yaşanıyor. İş dünyası Zeybekci'nin konuyla ilgili açıklamalarını da yakından takip ediyor.

izmir Tourizmir Zirvesi ne zaman Haberi

izmir Tourizmir Zirvesi ne zaman


İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, "Tourizmir Zirvesi" ile dünya turizminde söz sahibi isimlere kenti tanıtacaklarını söyledi. İTO'dan yapılan açıklamaya göre, İzmir CVB Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin destekleriyle 1-3 Ekim 2015'te "Tourizmir Zirvesi" düzenlenecek. Swissotel Grand Efes'te gerçekleştirilecek zirveye, 26 ülkeden 70 uluslararası turizm birliği yöneticisi, havayolu şirketi yöneticisi, tur operatörü, seyahat acentesi ve kongre planlayıcısı katılacak.


İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, zirve oturumlarında Dünya Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Moris Kohenkasar, Seyahat Acentaları Birliği Federasyonu Başkanı Joe Borg Oliver, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Sunexpress Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Jaan Albrecht gibi önemli isimlerin konuşmacı olacağını söyledi. Dünya turizm sektörüne yön veren kişileri konuk edeceklerini dile getiren Demirtaş, şunları kaydetti:


"Bu zirve ile dünya turizminde söz...