29 / 04 / 2024

izmir turizm imarlı arsa

izmir turizm imarlı arsa

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bayraklı ve Menderes'te bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Turizm alanı imarlı arsaların toplam bedeli 50 milyon 289 bin 560 TL olarak belirlendi.

Bakanlık, İstanbul ve Antalya’daki imarlı arazileri 565,5 milyon liraya satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 24 kentte 231 muhtelif araziyi satışa çıkardığını ilan etti. 2 turizm imarlı arazi için toplam 565 milyon 533 bin TL değer biçildi.

İzmir Karaburun'da 3 adet imarlı arsa 4 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor!

İzmir Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun'da yer alan 3 adet imarlı arsayı 4 taksitle satıyor. Peki İzmir Karaburun'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de imarlı 10 arsa satılacak! İhalesi 8 Aralık'ta!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Aralık'ta yapılacak.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

İzmir'de imarlı 12 arsa satılacak! Kaçırmayın!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 12 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

izmir turizm imarlı arsa Haberi

izmir turizm imarlı arsa

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bayraklı ve Menderes'te bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Turizm alanı imarlı arsaların toplam bedeli 50 milyon 289 bin 560 TL olarak belirlendi.İhaleleri 23-26 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

 

SATIŞ İHALESİ YAPILACAK TAŞINMAZLAR



İhaleleri 23-26 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.


1 - Yukarıda tabloda belirtilen taşınmazların 2886 sayılı kanunun 36 ve 45. maddelerine göre satış ihaleleri Hükümet Konağı C Blok Konak/İZMİR adresindeki İzmir Defterdarlığı binasının 1. katında bulunan toplantı salonunda komisyon huzurunda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.

2 - Satış ihalesi yapılacak taşınmazlara ilişkin şartname ve ekleri Defterdarlığımız ilgili Müdürlüklerinde ücretsiz olarak görülebilir.

3 - İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale başlama saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta...