05 / 05 / 2024

İzmir Turizm Ödülleri

İzmir Turizm Ödülleri

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Turizm Ödülleri törenle verildi. İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz'in ev sahipliğinde İzmir Arena'daki geceye İzmir Valisi Mustafa Toprak de katıldı.

İzmir Turizm Ödülleri Nisan'da dağıtılacak!

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz'in başkanlık yaptığı toplantıya, müdür yardımcıları, turizm şirketi temsicileri, çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileri ve akademisyenler de katıldı.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

İMSİAD Elite Ödülleri'ne layık görüldü!

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti.

Emre Arolat, Ağa Han Mimarlık Ödülleri'nin jürisinde!

Ağa Han Mimarlık Ödülleri, 1977 yılından beri, İslam kültürünü başarıyla yorumlayan çağdaş tasarım, sosyal konut, toplumsal gelişim, restorasyon, yeniden kullanım ve bölgesel koruma projelerine veriliyor.

Çevreci Tesis ödülleri kapsamında Denizli'deki 5 tesise ödül!

Denizli Büyükşehir Beiediyesi'nin de üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Çevreci Tesis ödülleri" kapsamında Denizli'den 5 tesis ödül aldı.

TESKİ Hizmet Binası Proje Yarışması ödülleri verildi!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hizmet Binası proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. 39 proje arasından jüri tarafından belirlenen 6 proje ödül kazandı.

Shining Star Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi.

Akasya Acıbadem Marcom 2015 Ödülleri'nde 15 ödül aldı!

AKASYA Acıbadem, Dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu Marcom Ödülleri'nde 5 Platin, 5 Gold, 5 Honarable Mention olmak üzere toplam 15 ödüle layık görüldü.

Sıng Of The Cıty Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödülleri görkemli bir törenli sahiplerini buldu. Firmalar birçok dalla ödül aldı. Tören Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşti.

Kale'ye Altın Örümcek Web Ödülleri’nden üç ödül geldi!

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

Gazel Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gazel Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Kara Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 73/1 Sokak 'ta kuruldu.

Referans Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Mürselim tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterildi!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards” tarafından 9 ödüle layık görüldü.

İzmir Turizm Ödülleri Haberi

İzmir Turizm Ödülleri


Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Turizm Ödülleri törenle verildi. İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz'in ev sahipliğinde İzmir Arena'daki geceye İzmir Valisi Mustafa Toprak de katıldı. 15 dalda 18 ödülün verildiği gecede ayrıca destekte bulunan 31 kuruluşa da teşekkür plaketi sunuldu. Eziz, turizmin 54 sektörün lokomotifi olduğunu dile getirerek "Samimiyet, dostluk ve el birliği ile çok daha iyi işlere imza atacağız" dedi. 


Teos ziyarete açılıyor

Vali Toprak ise Türkiye'ye 36 milyon turistin geldiğini ve turizm sektöründe Türkiye'nin artık dünyada ilk 5'i zorladığını dile getirerek, "İzmir bu kazanımlardan ve pastadan payını daha büyük almalıdır. Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir'de 21 alanı turizm merkezi ilan etti. Planlama bitince yatırımcılarımız için altyapı dahil her şey hazır olacak. UNESCO Kültür mirası listesine Efes, Bergama, Birgi...