17 / 05 / 2024

İzmir Uzundere kura sonuçları

İzmir Uzundere kura sonuçları

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde yasa gereği dönüşüm alanında konut teklif edilemeyen yapı sahiplerine Uzundere Toplu Konutları'ndan uzun vadeli ödeme planı ile 53 daire verildi.

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura programı! İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? İşte İzmir TOKİ Şubat takvimi!

İzmir TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte İzmir TOKİ kura tarihlerine dair detaylar!

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir'de hayata geçirdiği projenin kura sonuçları açıklanıyor. Peki TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022 sonuçları ne oldu?

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 3. etap kuraları çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 817 bağımsız birimi hak sahiplerine teslim ettiği Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda üçüncü etabın kura çekimini gerçekleştirdi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde teslimler başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Uzundere kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde üçüncü etap için hak sahiplerinin kura çekimi kısa süre içerisinde yapılacak.

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonucu 25 Şubat 2020!

TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonucu 25 Şubat 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonuçları 2020 ve Seferihisar kura sonucu isim isim tam liste...

TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları 25.02.2020 kazananlar listesi!

TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları 25.02.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları 25.02.2020 kazananlar listesi ve TOKİ İzmir Seferihisar kura sonucu isim listesi...

İzmir Uzundere kura sonuçları Haberi

İzmir Uzundere kura sonuçları


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde yasa gereği dönüşüm alanında konut teklif edilemeyen yapı sahiplerine Uzundere Toplu Konutları'ndan uzun vadeli ödeme planı ile 53 daire verildi. 34 dairenin noterli kura çekimine Başkan Aziz Kocaoğlu da katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle 44 yapı sahibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere Toplu Konutları'ndan dairelerini aldı. 


İlk kurayı çeken Kocaoğlu, "Geçmişten bu yana hızlı göçten dolayı arsa üretememiş, sağlıklı konutlar gösterememişiz. Vatandaş da gecekondu yapmış. Onlara daha iyisini veremediğimiz için biz de suçluyuz" dedi.



Yeni...