04 / 05 / 2024

İzmir yolları

İzmir yolları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ova yolu asfaltlamalarında, İzmir-Londra arasındaki mesafeden daha fazla yol kat etti. Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 600 kilometrelik çalışma için 340 milyon TL harcadı.

İzmir yollarına kaydırmaz asfalt döşeniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yoğun trafiğe maruz kalan kavşaklar, cilalanmış asfalt veya beton kaplamalı yollar ile kayma tehlikesi bulunan eğimli yollara kaydırmaz özellikte (çift kat harç tipi) asfalt döşüyor.

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

İzmir Bayraklılılar yolların onarılmasını istiyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde altyapı çalışmalarının ardından kazılan yolların bozuk halde bırakıldığını belirten vatandaşlar, belediyeyi göreve çağırdı.

İzmir'deki bakımsız yollar kazaya neden oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yollarının bakımsız hali, kazalara davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar bisiklet yollarının kış gelmeden yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi yolları asfaltlanacak mı?

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmayan yollar tepkiye neden oldu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, yolların haftalardır bozuk olduğunu ve köstebek yuvası haline geldiğini belirtti.

İzmir'de kazılıp bırakılan yollar ne zaman tamamlanacak?

İzmir'de kazılıp bırakılan yollar yüzünden kent çamur gölüne dönerken Çiğli'de benzer manzaralar bu kez kaldırımlarda göze çarptı. Ekol KBB Hastanesi ile Kent Hastanesi arasındaki 8019/11 sokakta kaldırımlar kazıldı ve öylece bırakıldı.

İzmir Bayraklı'da yeni yollar açılıyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, mevcut yolları düzenleyen belediye ekipleri, ihtiyaç olan noktalarda ise yeni yollar açıyor. Karabağ, “Altyapıları da düşünerek yeni sokaklar açıyoruz. Çeşitli mahallelerimizde yoğun şekilde inşaat hareketliliği var." dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolları bitti!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ‘İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini söyledi.

İzmir Konak'ta yıpranmış yollar onarılıyor!

İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta çeşitli sebeplerden ötürü yıpranmış veya bozulmuş yollar belediye ekiplerince kısa sürede onarılıyor. Konak Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü yol bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İzmir'de kapanan yollar ulaşıma açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı bilgiye göre, Kemalpaşa, Bayındır, Bergama, Kınık, Menemen, Karaburun ilçelerinin yüksek kesimlerinde dün akşam başlayan kar yağışı, bazı mahalle yollarında ulaşımı etkiledi.

Şahinbey'de yollar yapılıyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden bin olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey'de konutlar bitmeden yollar açıldı!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanlan daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Gaziantep'in 20 noktasına yeni çevre yolları açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yeni yollar açmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in göreve gelmesinden sonra ulaşımda yenilikler yapan Büyükşehir Belediyesi, kentin 20 değişik bölgesinde yeni çevre yolları açtı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun yüzde 36'sı tamamlandı!

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3,5 saate düşürecek "İstanbul-Bursa-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolu Yap-İşlet-Devret Projesi"nin Bursa'ya kadar olan bölümünün 2015 yılında açılması için çalışmalar hızla sürüyor...

İzmir yolları Haberi

İzmir yolları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarlalara daha kolay ulaşım sağlamak ve ürün kalitesini artırmak için başladığı ova yolu asfaltlamalarında, İzmir-Londra arasındaki mesafeden daha fazla yol kat etti. Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 600 kilometrelik çalışma için 340 milyon TL harcadı. 

Türkiye tarihinde ilk kez ova yollarına yatırım yaparak tarım arazilerini tozdan kurtaran İzmir Büyükşehir Belediyesi,bir yandan sathi kaplama çalışmalarına devam ederken bir yandan da sınırlarına yeni bağlanan ilçelerde zemin hazırlığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2004 yılında başlatılan ova yollarının düzenlenmesi projesi kapsamında bugüne kadar 18 milyon metrekare üretim yolunun sathi kaplaması gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında, 5 metre genişliğinde 3 bin 600 kilometre yolu asfaltlayarak İzmir Londra arasındaki 3 bin 556 kilometrelik mesafeyi bile geride bıraktı. 

Büyükşehir Belediyesi, 340 milyon lira kaynak ayırdığı bu çalışmalarıyla çiftçileri...