02 / 05 / 2024

İzmirde 17 tesis

İzmirde 17 tesis

İzmir Büyüksehir Belediyesi, 2013 yılında 'Engelsiz İzmir' kongresi gerçekleştirdi Bu kongrede ortaya çıkan 'kırmızı bayrak' önerisini uygulamaya koydu Amaç kentteki otoparkı, otobüsü, AVM'yi, restoranı, metroyu, engelli erişimine uygun hale getirmek.

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

TOKİ Batman Hasankeyf projesi 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Esenyurt Belediyesi sosyal tesis inşaatı yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde sosyal tesis inşaatı yaptıracak. İhalesi 17 Nisan'da gerçekleşecek.

Nükleer tesis izinlerinde ön izin süresi uzatılabilecek!

Orman Kanununun 17/3 ve 18. maddelerinin uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 18 Mayıs 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, nükleer tesis izinlerinde ön izin süresi uzatılabilecek..

Malatya'da 17 tesisin açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Malatya’ya 6’ısı baraj olmak üzere 17 tesis kazandırılıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Malatya’mıza eli boş gelmek caiz değildir. Heybemiz dolu geldik” dedi.

Aydın'daki 49 milyon TL'lik 17 tesisin açılış töreni bugün!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın'da tesis edilen toplam 17 tesisten 9 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 8 adet tesisin ise temelini atacak.

Şile su kesintisi 17 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Şile ilçesinin bazı mahallelerinde tesis bakım çalışması nedeni ile 17 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 09:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Beyoğlu Sütlüce 2727 ada, 16 ve 17 parsellerin imar planı askıda!

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi, 2727 ada, 16 ve 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İşte Beyoğlu Sütlüce'de ilköğretim tesis alanı imar planı...

Akkök Holding, 17 milyon dolarlık arıtma tesisi yatırımına imza atıyor!

İlk yatırım tutarı 17 milyon dolar olan tesis, yaklaşık 17 bin metrekare alan üzerine kurulacak. 15 bin metreküp/gün atık su debisini karşılayacak kapasiteye sahip olacak tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

GYODER 17 Nisan'da tesis yönetimi eğitim semineri düzenleyecek!

RGM Turkey Genel Müdürü Birgül Erol tarafından verilecek eğitimde tesis yönetimi genel tanımı, kavram ve istatistikleri, dünyada ve de Türkiye' deki durumu hakkında bilgi verilecek.

Batışehir'in sosyal tesis ihalesi 17 Ocak'ta gerçekleşecek!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin C1 Blok Sosyal Tesis Satış İlanı yayınlandı. C1 Blok Sosyal Tesisi Satış İşi" ihalesi 4 milyon TL muhammen bedel ile 17 Ocak Cuma günü gerçekleşecek...

İzmirde 17 tesis Haberi

İzmirde 17 tesis

İzmir'de 17 kurumda bu bayrak dalgalanıyor. Öngörülen sartlam yüzde 60'ını sağlayanlara tek yıldız, yüzde 75'nı yenne getirenlere ıkı yıldız, yüzde 90 ve üstüne ise üç yıldız verilıyor. İzmir Buyuksehır Belediyesi Engelli Hızmetlen Şube Müdürü Mahmut Akkın, kırmızı bayrak için her kurumun başvurabileceğini belirterek şunlar sösyedı: "Her mekanın ve ünitenin farklı kriter var Bir kütüphane ile bir otoparkın krıten brbmnden ayrı Amaç engelli erişimine uygunluk Gırıs kapısından tuvaletlere, amaca uygun masa ve sandalyelere kadar tüm ölçütler dikkate alınıyor. 


Kırmızı bayrak için belediye meclisi karar çıkartıyor Tabela ve bayrak ona gc/e asılıyor Engelliler uygulamadan son derece mutlu" izmir'de masaian ortadan ayaklı yaparak tekerlekli sandatye kullanırına uygun haie getiren, gıns ve çıkıslann yanısıra sinemaya rampa koyan, cam kapılara turuncu sentler çeken Park Bornova...