03 / 05 / 2024

İzmirde el koyulan hastaneler

İzmirde el koyulan hastaneler

OHAL Kararnamesi kapsamında İzmir'de Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmete açıldı.

1960 darbesinde el koyulan mülkler iade edilecek!

Yassıada yargılamasının yasal dayanağını yürürlükten kaldıran yasa teklifi Meclis Anayasa Komisyonu’ndan oy birliğiyle geçti. 27 Mayıs 1960 darbesinden sonra el konulan ve çoğunluğu Demokrat Partili (DP) ailelere ait olan mülkler eski sahiplerine iade edilecek.

Diyarbakır Irmak Sitesi'nde tapu tepkisi!

Diyarbakır’da yıllardır oturdukları Irmak Sitesi’ndeki tapulu arsaları olduğu iddiasıyla bazı şahıslar tarafından el koyulan site sakinleri, belediye yetkililerine tepki gösterip sorunun çözülmesini talep etti.

Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetler giderilmek üzere!

8 bin 146 kişi mağdur var! FETÖ olayları nedeniyle el koyulan inşaat şirketlerinden konut alan 8 bin 146 kişinin mağdur olduğunu söyleyen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetlerin giderilmek üzere olduğunu ifade etti.

TOKİ Mimar Sinan Öğrenci Yurdu açıldı!

TOKİ, FETÖ’nün el koyulan merkezini öğrenci yurduna dönüştürdü. Örgütün İstanbul Anadolu Yakası’ndaki karargâhı, 4 bin 100 öğrenciye hizmet verecek. Toplam 1.800 kişi yurda yerleşti.

Müteahhitleri FETÖ korkusu sardı!

MANİSA Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan ve mal varlığına el koyulan çok sayıda işadamı olması nedeniyle piyasada güvensizlik oluştuğunu, kimsenin çek kabul etmediğini söyledi.

Suriye'de mülküne el konulan aileler çözüm arayışında!

Suriye'de mülkü kalan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, gayrimenkullerini alabilmek için hak arayışlarına devam ediyor. Mülklerine el koyulan ailelerin çabaları yarım yüzyıldır sürüyor. Peki süreç nasıl başladı? Neler yapıldı? Neler çözüme engel oldu?

Hakan Erilkun: KDV düzenlemesi 2. el konutlara talebi artırır!

Emlak sektörü, birinci el konut satışlarında, artan KDV oranıyla, çetin bir sınavın eşiğine getirildi. Birinci el konut satışlarında KDV oranlarının artırılması, tüketiciyi ve üreticiyi yüzde 17’lik ek zam kabusuyla karşılaştırıldı.

Yeni KDV Yasası ikinci el konuta olan talebi artıracak!

Yeni KDV Yasası’nın ikinci el konuta olan talebi artıracağını belirten Life City Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tolga Kesici, projelerinin yeni düzenlenmeden etkilenmediğini ve yüzde 1 KDV ile satışta olduğunu söyledi…

2012'de 5 milyon gayrimenkul el değiştirdi!

Tapu kayıtlarına göre Türkiye'de geçen yıl 5 milyonun üzerinde gayrimenkul el değiştirdi...

Eyyüp Albayrak: 2013'te ikinci el satışları hareketli geçecek!

Vera Group CEO'su Eyyüp Albayrak, inşaat sektöründe 2013 yılında tüm olumsuzluklara rağmen ikinci el satışlarında hareketlenme olmasını beklediklerini söyledi...

Kasım 2012'de ikinci el konut fiyatları en çok Antalya'da arttı!

Antalya, bir önceki aya göre metrekare başına yüzde 1,46 değer artışıyla, kasım 2012'de ikinci el konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il oldu

Türkiye'de 103 bin konut el değiştirdi!

2012 yılı üçüncü döneminde, Türkiye genelinde satış sonucu 103 bin 543 konut el değiştirdi...

El Quim Restoran, Nişantaşı'nda ilk şubesini açacak!

The House Cafe, Barcelona'nın ünlü restoranı El Quim'i Nişantaşı'na getiriyor.

İzmirde el koyulan hastaneler Haberi

İzmirde el koyulan hastaneler

İzmir'de, Olağanüstü Hal (OHAL) Kararnamesi kapsamında kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmete açıldı. Bina, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devredilerek ek hizmet binası olarak hizmet verecek.


İzmir'de, Olağanüstü Hal (OHAL) Kararnamesi kapsamında kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmet vermeye başladı.Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine (TEAH) devredilen Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi, TEAH Bornova Ek Hizmet Binası olarak hastalara hizmet veriyor.


TEAH Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, hastanede düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, hastanede cerrahi, dahiliye, çocuk hastalıkları, fizik tedavi, jinekoloji-onkoloji ve genel kliniklere ait 6 servis ile erişkin, çocuk, yenidoğan yoğun bakım servisleri, koroner anjiyo, endoskopi, tıbbi...