05 / 05 / 2024

izmirde kaç büyüklüğümde deprem oldu

izmirde kaç büyüklüğümde deprem oldu

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 06.03' te merkez üssü Menderes ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi...

SON DAKİKA: Antalya'da 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre; Antalya'nın Kaş ilçesinde 4,2 büyüklüğünde bir deprem oldu. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, üç ilin daha deprem riskini açıkladı! Şimdi bakın: Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olabilir?

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, il il deprem beklentilerini açıklıyor. Ercan, geçtiğimiz gün üç il için daha beklentisini açıkladı. Peki Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olur?

Son dakika DEPREM: Malatya 4.3 büyüklüğünde sallandı! Az önce deprem mi oldu? 

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk olmadı. Peki bugün başka hangi illerde deprem oldu? İşte 3 Ağustos 2023 deprem listesi...

Beklenen büyük Marmara depremi için ezber bozan açıklama! 6.5 büyüklüğünde risk var! Uzman isimden Kumburgaz açıklaması!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, gözler yeniden Marmara'ya çevrildi. Peki beklenen İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? Nereleri etkileyecek? İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA: Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem!

SON DAKİKA: AFAD verilerine göre Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Van'da 3 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 'nden edinilen bilgiye göre Bahçesaray ’ın Kaşıkcılar Mahallesi’nde saat 10.59'da 3.1 büyüklüğün deprem meydana geldi.

Japonya'da 6,2 büyüklüğünde deprem!

Japonya' da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, sarsıntının başkent Tokyo' nun 800 kilometre güneyindeki Bonin takımadaları yakınlarında kaydedildiğini açıkladı.

Van'da 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 00:45'de merkez üssü Derebey Mahallesi olan 3,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi...

Japonya'da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Japonya'da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı.ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer Araştırma Kurumu ise depremin ardından tsunami uyarısının verilmediğini kaydetti.

Gürcistan'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 20. 26 ' da merkez üssü Gürcistan olan 5 büyüklüğünde deprem yerin 7.9 kilometre derinliğinde meydana geldi...

Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı 8,7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Çin, Ukrayna'dan 50 yıllığına Belçika'nın yüzölçümü büyüklüğünde arazi istedi!

Afrika'dan ABD'ye birçok yerde toprak ve arazi satın alan ya da uzun süreli kiralayan Çin, Ukrayna' dan 50 yıllığına Belçika'nın yüz ölçümü büyüklüğünde arazi istedi.

izmirde kaç büyüklüğümde deprem oldu Haberi

izmirde kaç büyüklüğümde deprem oldu

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 06.03'te merkez üssü Menderes ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


Deprem 4,6 kilometre derinlikte...