16 / 05 / 2024

İzmirde konutların ortalama metrekare fiyatları

İzmirde konutların ortalama metrekare fiyatları

Türkiye’de İstanbul’dan sonra konut fiyatlarının en yüksek olduğu ikinci şehir olarak İzmir geliyor. İzmir'de ortalama konut fiyatı 337 bin TL, konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi ise 20 yıl olarak açıklandı.

Esenyurt'ta konutların geri dönüş süresi 19 yıl!

Esenyurt'ta ortalama konut fiyatı 216 bin TL, ortalama kira 983 TL. İlçede konutların geri dönüş süresi 19 yıl....

İzmir’de konutların ortalama metrekare fiyatları 2 bin 725 TL!

Türkiye’de İstanbul’dan sonra konut fiyatlarının en yüksek olduğu ikinci şehir olarak İzmir geliyor. İzmir'de ortalama konut fiyatı 337 bin TL, konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi ise 20 yıl olarak açıklandı.

İşte Park Mavera 3'te satışta olan konutların ortalama satış fiyatları!

Park Mavera 3'ün gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatları yayınlandı.

Rusya'da yeni konutların ortalama metrekare fiyatı açıklandı!

Rusya İnşaat Bakanlığı'nın belirlediği yeni konutların ortalama metrekare fiyatlarıma göre en pahalı konutlar Moskova'da

Ankara'da konutların metrekare fiyatları yüzde 6 oranında arttı!

Başkent Ankara'da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 6 oranında artış gösterdi. Satılık metrekare fiyat ortalamasının 1.544 lira olduğu Ankara'da, kiralık evlerde ise ortalama fiyat 9 lira.

Konya'da üretilen konutların 15 bini birinci el!

Konya Re/Max Ekinox Gayrimenkul, Proje Konut Satış Uzmanı Coşkun Kotuk, Konya'da üretilen konutların ortalama 15 bin kadarının birinci el konut olarak tüketildiğini belirtti.

Ankara’da konutların metrekare fiyatı yüzde 6 arttı!

Eylül 2015 Emlak Endeksi’ne satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2 bin 298 lira olarak yansıdı. Ankara’da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 6 oranında artış gösterdi.

İstanbul’daki satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı açıklandı!

Eylül 2015 Emlak Endeksi‘ne göre İstanbul’da satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı 3.353 lira ulaştı. Yıllık artış oranı ise yüzde 10’u buldu. Eylül 2015 itibariyle kiralık konutların metrekare ortalama fiyatı ise 21 TL.

İstanbul'da konutların amorti süresi uzadı!

İstanbul genelinde konutların amorti süresi ortalama bir yıl uzadı. Ev sahipleri artık ortalama 14 yılda yatırımlarını geri kazanacak.

İstanbul'da konutların metrekare fiyatları ilk kez 2 bin 500 TL'yi geçti!

İstanbul'da satılık konutların metrekare fiyatları ilk kez 2.500 TL'yi aşarak 2.586 TL'ye ulaştı. Aralık ayında Başkent Ankara'da satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 1.308 TL, kiralık konutların ortalama metrekare fiyatı 7 TL'ydi...

Metroya yakın konutların fiyatları artıyor!

Metro inşaat başlar başlamaz konutların fiyatları artıyor. Metro seferleri başlayınca da konut fiyatları daha da artıyor...

Dumankaya Modern Bahçeşehir Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Dumankaya Modern Bahçeşehir Konutları'nın havadan yeni görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Mall Of İstanbul İkitelli Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Mall Of İstanbul İkitelli Konutları'nın havadan yeni görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

İzmirde konutların ortalama metrekare fiyatları Haberi

İzmirde konutların ortalama metrekare fiyatları

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre son 3 yıldır yüzde 5 dolayında göç alan İzmir’de konut fiyatları yükseliyor. 

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan www.endeksa.com verilerine göre İzmir genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 2 bin 725 TL, ortalama konut fiyatı 337 bin TL, ortalama kira bin 430 TL, konut yatırımının geri dönüş süresi ise ortalama 20 yıl. 


1+1 ile 6+1 arasında daire tiplerine yer verilen İzmir'de 1+1’lerin fiyatları ortalama 183 bin TL ve geri dönüş süreleri 16 yıl, 2+1’lerin fiyatları ortalama 235 bin TL, geri dönüş süreleri 18 yıl, 3+1’lerin fiyatları ortalama 342 bin TL, geri dönüş süreleri 22 yıl, 4+1’lerin fiyatları ise ortalama 734 bin TL, geri dönüş süreleri 23 yıl.

Konut fiyatlarında Türkiye’de ikinci sırada